K-Citymarket
Reima pukee lapset syksyyn ja talveen 75 vuoden kokemuksella

Reima pukee lapset syksyyn ja talveen 75 vuoden kokemuksella

Reiman syys- ja talvimallisto 2019 K-Citymarketin Reima shop-in-shop-myymälöissä.

Huonoja säitä ei olekaan, kun varusteet ovat hyvät. Tältä pohjalta on suunniteltu K-Citymarketien Reima-shopien valikoima syys-talvikauteen 2019. Shopien tuotteilla puet lapset taaperosta esiteiniin ja voit hengähtää helpotuksesta, tuli taivaalta sitten mitä tahansa.

Ei syksyä ilman vesisadetta

Perinteinen sadeasu on helppo tapa pitää lätäkköleikkijät kuivina. Lampi-sadetakki ja Lammikko-kurahousut valmistetaan ilman PVC:tä. Näin varmistetaan, ettei niissä ole haitallisia ftalaatteja. Sadevaatteet ovat tarpeeksi väljät puettaviksi vaikka toppa-asujen päälle, ja Reiman sadevaatekangas pysyy pehmeänä pakkasessakin. Kun talvi lähestyy, kevyttoppahaalari Marte Mid pitää taaperon lämpimänä, ja Myytti-neuloshaalarilla siihen saa vielä lisää lämpöä. Kun kädessä on taipuisat, vedenpitävät Reimatec Askare-välikausirukkaset, hoituvat sekä poutapäiven leikit että kurakelin hommelit kuivin käsin.

Koululaiset on helppo suojata tuulelta ja satunnaiselta sateelta softshell-asujen avulla. Vantti-takin alaosaksi käyvät joko kapeat Idea-housut tai suorempi Mighty-malli. Ilmojen viiletessä voi yläosaksi vaihtaa trendikkäät, vettähylkivät Fern ja Falk -kevytuntuvatakit. Niiden eristeenä on vastuullista untuvaa, joka lämmittää myös mieltä. Reiman untuvat ovat peräisin hyvin kohdelluista linnuista, minkä takeena vaatteilla on Responsible Down Standard -sertifikaatti. Hyvä lisävaruste ovat Eidet softshell-hanskat, joilla juniori voi hallita paitsi sadesäitä myös älypuhelinta.

Taaperoiden testivoittaja: Reimatec Gotland

Reiman haalarit voittavat usein testejä, ja niin nytkin: pikkulasten talvihaalari Reimatec Gotland on voittanut Bäst i Test -testin Ruotsissa! Tällä haalarilla onkin monta hyvää ominaisuutta: kestävä, tuulen- ja vedenpitävä materiaali, joka myös hengittää, lämmin vanu, taaperolle tuiki tarpeellinen lisälämmike takamuksessa sekä vahvat jalkalenkit. Hupun tekoturkisreuna ei sekään ole pelkkä somiste, vaan pidättää lämmintä ilmaa kasvoilla ehkäisten näin pakkasenpuremia. Louna ja Lappi ovat voittajahaalarin kuviollisia versioita, joten toiminnallisuudesta ei nyt todellakaan tarvitse tinkiä. Kovimmilla pakkasilla toppahaalarin alle voi pukea villaisen Parvin-välihaalarin.

reima gotland haalari aw 2019 test 680x680

reima gotland2 haalari aw 2019 test 680x680

Kuvat: Reima Gotland -haalari.

Reimatec on valttia myös leikki-ikäiselle

Haalari on helppo valinta lumipeuhuun ja tarhapäivien touhuihin. Takki ja Loikka-housut taas tuovat monikäyttöisyyttä ja muuntelun mahdollisuuksia talviseen arkeen ja kaupungilla asiointiin. Kaikissa Reimatec-merkki tarkoittaa, että kangas on vedenpitävää ja hengittävää eikä hiosta lasta vauhdikkaissakaan leikeissä. Myös Reimatec-vaatteiden saumojen vedenpitoon on kiinnitetty huomiota tarpeen mukaan, joten erillistä sadeasua ei välttämättä tarvita. Leikki-ikäisille suunniteltujen Reimatec-haalarien alaosa ja Reimatec-housut ovat supervahvaa kangasta, jossa yhdistyvät taipuisuus, hankauksenkesto ja vedenpito parhaalla mahdollisella tavalla.

Koli ja Saana -haalarien erikoisuus on heijastava painokuosi, joka lisää näkyvyyttä pimeässä – muistathan kuitenkin liikenneturvallisuuden takaamiseksi lisätä asuun vielä oikean heijastimen!

Reimatec Vilkku -rukkaset ovat Työterveyslaitoksen tyyppihyväksymä, CE-merkitty heijastava suojavaruste. Hihojen päälle puettuina rukkaset näkyvät hyvin joka suuntaan, ja niillä voit korvata irrallisen, helposti hukkuvan heijastimen.

reima saana vilkku haalari aw2019 680x680 Kuva: Reima Saana -haalari ja Vilkku-rukkaset.

Koululaisten monipuolinen Reimatec-mallisto

Naapuri-parkatakin hillitty, klassinen ulkonäkö ei välttämättä heti paljasta, että takki onkin suorituskyvyltään huipputasoa. Sen korkea vedenpitävyys ja hengittävyys antavat erinomaista suojaa niin kaupungissa kuin erämaassakin. Sporttisissa Reimatec Laks- ja Seal-takeissa ja Terrie-housuissa on kaikki laskettelun ja lautailun vaatimat herkut ja yksityiskohdat, minkä lisäksi ne sopivat hyvin myös talvisille koulumatkoille. Ne paitsi pitävät vettä, myös hengittävät, eli antavat kosteuden haihtua vaatteen sisältä ulos. Se onkin ensiarvoisen tärkeää liikkuessa, sillä märkänä iho jäähtyy 25 kertaa nopeammin kuin kuivana.

Lämpimyyden salaisuus: kerrokset ja asusteet

Kaikki pörröiset, muhkeat materiaalit pidättävät sisällään maailman parasta lämmöneristettä eli ilmaa. Oikein rakennetussa asukokonaisuudessa ilmaa jää myös vaatekerrosten väliin. Sen lisäksi hatut, hanskat ja kengät ovat varsinaisia lämpöviihtyvyyden avaintekijöitä: kun sää viilenee, pärjää liikkuva lapsi vielä pitkään lisäämällä käsiin, jalkoihin ja päähän hieman suojaa.

Villa on monen mielestä paras lämmittäjä, eikä suotta. Tomino-rukkasen vuorina on kuohkea villatekoturkis, joka tuntuu aina mukavan lämpimältä ihoa vasten. Parvin-haalarin lisäksi myös Aapa-pipo, Star-kauluri sekä Starrie- ja Aurora-kypärämyssyt sisältävät huippulämmintä merinovillaa. Kaikki Reiman tuotteissa käytetty merinovilla on tuotettu vastuullisesti, ilman lampaille kivuliasta mulesing-menetelmää.

Kun iho pysyy kuivana, pysyy se helpommin myös lämpimänä. Ote-topparukkaset kuuluvat Reimatec-tuoteperheeseen, joten niiden kanssa ei tarvita erillisiä kurarukkasia - täysin vedenpitävä, hengittävä välikalvo ja lämmin vanu antavat pätevän suojan vettä ja kylmää vastaan. Kun vielä kovimpiin viimoihin päähän puetaan Reimatec-kankaasta tehty Ilves-toppalakki, ei kenenkään tarvitse ainakaan kylmästä mieltään pahoittaa.

Kotimainen osaaminen helpottaa arkea

Reiman suomalainen suunnittelutiimi valitsee asujen kankaat aina niin, että ne sopivat kyseisen ikäryhmän tarpeisiin ja aiottuun käyttötilanteeseen. Reima-ulkovaatteissa on turvallisuuden vuoksi irtoava huppu ja sopiva määrä taskuja. Vetoketjut ovat kestäviä ja helppoja käyttää, ja ketjun kiinnitysrakenne varmistaa, ettei päälliskangas pääse ketjun ja lukon väliin.

Reima käsittelee kaikkien tiiviiden ulkoilukankaiden, myös softshellin, pinnan vettä ja likaa hylkiväksi, turvallisesti ja ympäristöä säästäen, ilman haitallisia fluorihiilivetyjä. Näin säästyy energiaa, vettä, pesuainetta - ja ennen kaikkea pyykkäyksen vaivaa.

Reima shop-in-shop K-Citymarketeissa

Seuraavista K-Citymarketeista löydät Reima shop-in-shopin, jossa on kattava valikoima Reima-tuotteita. Myös muista K-Citymarketeista löydät Reima-tuotteita. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin, tervetuloa tutustumaan!

 • K-Citymarket Espoo Iso Omena
 • K-Citymarket Järvenpää
 • K-Citymarket Klaukkala
 • K-Citymarket Joensuu Pilkko
 • K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi
 • K-Citymarket Imatra
 • K-Citymarket Kotka
 • K-Citymarket Kouvola
 • K-Citymarket Lahti Karisma
 • K-Citymarket Lahti Laune
 • K-Citymarket Lappeenranta
 • K-Citymarket Mikkeli
 • K-Citymarket Rauma
 • K-Citymarket Seinäjoki Jouppi
 • K-Citymarket Vaasa Kivihaka
 • K-Citymarket Jyväskylä Palokka
 • K-Citymarket Tampere Turtola
 • K-Citymarket Oulu Kaakkuri
 • K-Citymarket Helsinki Easton
 • K-Citymarket Vantaa Jumbo
 • K-Citymarket Turku Kupittaa
 • K-Citymarket Turku Länsikeskus
 • K-Citymarket Turku Skanssi
 • K-Citymarket Vihti Nummela