Sana-sol- ja Maxim-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Sana-sol- ja Maxim-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Virkeyttä ja voimaa arkeen K-Citymarketista!

Tammikuussa ajalla 2.-26.1.2020 saat K-Citymarketista Sana-sol- ja Maxim-tuotteet Plussa-kortilla -20% alennuksella

Sana-sol on vitamiini- ja kivennäisainesarja, joka tekee hyvää sinulle - joka päivä

Aikuisille ja lapsille sopivat Sana-sol -tuotteet on suunniteltu kattamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia tilanteissa, joissa ruokavalio ei sisällä riittävästi suojaravintoaineita. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat hyvän elämän perusta. Välillä vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden ravintoaineiden saanti ravinnosta saattaa olla tavallista vähäisempää, jolloin Sana-sol -ravintolisät auttavat täydentämään ruokavaliota.

Sana-sol -tuoteperheestä löytyy laaja valikoima päivittäiseen käyttöön sopivia vitamiineja, kuten monivitamiineja, eri vahvuisia D-vitamiineja, C-vitamiineja sekä B- ja B12-vitamiini. Vitamiineja löytyy sekä helposti nieltävinä tabletteina että hyvänmakuisina pore- ja purutabletteina. Sana-sol - mineraaleissa uutuuksia ovat vahva sinkki sekä pureskeltava sitruunanmakuinen magnesiumsitraatti. Valikoimaan kuuluu myös appelsiininmakuinen rautatabletti sekä kalsium+D-vitamiini. Koko perheen suosikkituote on sokeriton, pehmeä ja pureskeltava Vitanallet-vitamiini.

sanasol vitanallet 680

Sana-sol -tuotteista on helppo poimia niin lasten kuin aikuisten suuhun sopivat ravintolisät ja varmistaa tärkeiden ravintoaineiden saanti.

Maxim-urheiluravinnesarja

Maxim on ammattiurheilijoidenkin käyttämä urheiluravinnesarja, joka perustuu pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen sekä laadukkaisiin hiilihydraatteihin ja proteiineihin. Tuotteet varmistavat onnistuneen liikuntasuorituksen ja nopeuttavat siitä palautumista.

Uudistuneen valikoiman myötä saatavilla on entistä laajemmin sopivia vaihtoehtoja kuntotasosta ja lajista riippumatta: proteiini- ja energiapatukoita, urheilu- ja BCAA-juomia sekä energiageelejä.

maxim fiiliskuva 3