K-Citymarket

Tervetuloa ruokaostoksille K-Citymarket Ruoholahden verkkokauppaan

K-Citymarket Helsinki Ruoholahdesta sinun on mahdollista tilata ostokset kotiovellesi tai noutaa ne valmiiksi keräiltynä kauppakeskuksen parkkihallista. Verkkokaupasta saat tilattua saman ruokavalikoiman kuin mitä meillä on myymälässäkin. Lisäämme tuotteita verkkokauppamme valikoimaan jatkuvasti.

Säästät viikossa useita tunteja aikaa, kun vältyt tuotteiden etsimiseltä ja kassalla jonottamiselta. Istukaa vaikkapa yhdessä perheen kanssa sohvalle, ja tehkää ruokaostokset K-Citymarket Ruoholahden verkkokaupasta!

Näin tilaat verkosta

 1. Klikkaa verkkokauppaame.
 2. Lisää tuotteet ostoslistalle. Voit valita, saako tuotteet korvata. Vinkki: Mikäli haluat nopeasti lisätä usein ostamasi tuotteet listalle yhdellä klikkauksella, luo K-tunnus ja lisää siihen Plussa-korttisi.
 3. Siirry ostoslistan loppuun ja valitse joko ”Nouto kaupasta” tai ”Kotiinkuljetus”.
 4. Valitse sinulle sopiva tilaus- tai noutoaika, täytä tarvittavat yhteystiedot ja vahvista tilaus.
 5. Lähetämme tilauksestasi vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Näet tilauksen myös tilaushistoriassa, ja voit hyödyntää sitä seuraavan tilauksen pohjana.

Näin noudat tilauksesi

 1. Aja Ruoholahden kauppakeskuksen parkkihalliin valitsemanasi noutoaikana ja seuraa punaisia Tilaa ja nouda -opasteita. Parkkihallin pohjakartta on näkyvissä alapuolella.
 2. Pysäköi autosi Tilaa ja nouda -kylteillä merkityille parkkipaikoille.
 3. Ilmoita saapumisestasi oven vieressä olevan äänilaitteen välityksellä, niin tuomme ostokset sinulle. Kauppakeskuksessa on tunnin ilmainen pysäköinti Plussa-kortilla. Mikäli sinulla ei ole Plussa-korttia, annamme sinulle ulosajo-lipukkeen.

Ruoholahti noutopistekartta

Näin toimitamme ostokset kotiin tai työpaikallesi

 1. Pian tilauksenteon jälkeen saat tekstiviestin, jossa ilmoitetaan ostosten arvioitu toimitusaika tunnin tarkkuudella.
 2. Lähempänä toimitusta tulee vielä uusi tekstiviesti. Viestissä on tarkempi saapumisaika tilaukselle, sekä linkki verkkosivulle tilauksen reaaliaikaista seurantaa varten.
 3. Maksu tapahtuu kortilla ostosten luovutuksen yhteydessä.

Verkkokauppatiimin vinkit tilaamiseen

 1. Käytätkö K-Ruoka-mobiilisovellusta? Ota sovelluksessa käyttöön verkkokaupan keräilypassi, niin saat joka kuudennen toimitusmaksun veloituksetta!
 2. Mikäli et löydä jotain tuotetta haulla, voit pyytää sitä Viesti kaupalle -kentässä. Tällöin keräilijä nappaa hyllystä mukaan toiveesi, mikäli sitä on kaupalla saatavissa.
 3. Voit tallentaa omia suosikkilistoja tilausten nopeuttamista varten. Kokeile esimerkiksi valmiita reseptilistoja tai aamupala- ja arkiruokalistoja.
 4. Saat henkilökohtaiset etusi myös verkkokaupasta, kun etuhinta on voimassa toimituspäivänä.
 5. Voit antaa verkkokaupan pahvilaatikot takaisin kuljettajalle seuraavan toimituksen yhteydessä tai ostoksia noutaessasi. Laatikot päätyvät näin kaupan pahvinkeräykseen.

Mietityttävätkö tuotteiden tuoreus, tuotepalautukset tai tilaus- ja noutoajat? Meillä on tuoreustakuu, joten mikäli jokin tietty tuote ei miellytä, saat siitä rahat takaisin. Katso tarkemmat ohjeet sekä useimmin kysytyt kysymykset täältä >>

Jäikö vielä kysyttävää? Anna palautetta Ruoholahdelle.

Tervetuloa ostoksille!>>