K-Citymarket
Upeat alusasut jokaiselle vartalolle

Upeat alusasut jokaiselle vartalolle

Istuvat ja kauniit alusasut ovat onnistuneen pukeutumisen perusta. Kevään uudet alusvaatemallit ja -värit nyt K-Citymarketista.

Alusasut saavat olon tuntumaan mukavalta päivän eri tilanteissa, joten niihin kannattaa panostaa. Alusvaatehankinnoissa on hyvä kiinnittää huomiota etenkin istuvuuteen, mutta myös materiaaleihin. Alusvaatteet ovat myös osa persoonaa: toinen rakastaa pitsiä ja toinen pitää klassisemmista malleista. Rintaliivien istuvuus on tärkeää, mutta myös alushousujen valintaan on hyvä kiinnittää huomiota, sillä kaikki mallit eivät istu kaikille vartalotyypeille. Käyttötarkoitus ja päivän asuvalinta määrittävät sen, millaiset alusvaatteet toimivat parhaiten kokonaisuuden kannalta.

Lue lisää alusvaatteiden valinnasta >>

Kevään 2019 alusvaatetrendit

Nyt jos koskaan on oikea aika uusia alusvaatelaatikon sisältö. Alkukevään uutuusväreinä loistavat fuksia ja sininen.

6438428087817 -6438428087572 840x472 Vasemmalla ja keskellä: mywear Clover rintaliivit, kuppikoot B-D, 14,99€ & mywear Glory alushousut, koot S-XL, 7,99€. Oikealla: mywear Fancy Curves rintaliivit, kuppikoot E-F, 24,99€ & mywear Exquisite Curves alushousut, koot M-XXXL, 12,99€.

Kevät hehkuu värikkäissä alusasuissa

Kevään kirkkaat värit piristävät pukeutumista ja tuovat keväistä mieltä auringon pilkahtaessa. Onko värivalintasi tänään täyteläinen pinkki vai herkkä puuteri?

680 kollaasi 2 *Kuvan mywear naisten alushousut 3 kpl/nippu 14,99€, useita erilaisia. Vasemmalla alhaalla mywear rintaliivit, kuppikoot B-D, 2 kpl/nippu 19,99€, useita värejä. Oikealla ylhäällä siniset Triumph Muse W rintaliivit 36,90€.

Monipuolinen ja yhdisteltävä mallisto

Musta, valkoinen ja pehmeä ihon sävy ovat alusvaatteiden kestosuosikit kaudesta toiseen. Perusväreissä on valinnanvaraa, ja voit helposti yhdistellä eri sarjojen tuotteita keskenään muun asun ja tilanteen kanssa sopiviksi.

680 kollaasi 1 mywear Sunshine rintaliivit 2 kpl/nippu 19,99€ kuppikoot B-D, useita värejä & mywear Tai tai Hipster alushousut 2 kpl/nippu 12,99€-14,99€, koot S-XXL.

Hyvä olo tuntuu iholla

Saumattomat alusvaatteet ovat erityisen mukavat ja huomaamattomat vaatteiden alla. Sloggi ZERO Feel -malliston värit pehmeä roosa ja latte ovat erinomainen valinta niin vaaleiden kuin tummienkin vaatteiden alle.

680 kollaasi 3 Sloggi ZERO Feel toppi 39,95€ ja hipsterit 14,99€. Värit roosa ja latte kaupoissa viikolla 7

Tervetuloa tutustumaan kevään ihaniin alusvaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!

Katso kaikki tarjoukset >>