K-Citymarket
Kevään upeat alusasut

Kevään upeat alusasut

Istuvat ja kauniit alusasut ovat onnistuneen pukeutumisen perusta. Kevään uudet alusvaatemallit ja -värit nyt K-Citymarketista.

Kevään 2020 alusvaatteet

Alusasut saavat olon tuntumaan mukavalta päivän eri tilanteissa, joten niihin kannattaa panostaa. Alusvaatehankinnoissa on hyvä kiinnittää huomiota etenkin istuvuuteen, mutta myös materiaaleihin. Alusvaatteet ovat myös osa persoonaa: toinen rakastaa pitsiä ja toinen pitää klassisemmista malleista. Rintaliivien istuvuus on tärkeää, mutta myös alushousujen valintaan on hyvä kiinnittää huomiota, sillä kaikki mallit eivät istu kaikille vartalotyypeille. Käyttötarkoitus ja päivän asuvalinta määrittävät sen, millaiset alusvaatteet toimivat parhaiten kokonaisuuden kannalta.

Lue lisää alusvaatteiden valinnasta >>

Pitsiä ja hempeitä värejä

Nyt jos koskaan on oikea aika uusia alusvaatelaatikon sisältö. Alkukeväänä puetaan päälle pitsisiä alusvaatteita ihanan heleissä, puuterimaisissa kevään sävyissä.

KCM mywear Feminine Sheer 680 Ylhäällä vasemmalla: mywear Feminine Sheer balconette pitsiliivi, kuppikoot B-D, värit roosa ja hiekka, 19,99€. Ylhäällä oikealla: mywear Feminine Sheer pitsitoppi, kuppikoot A-B, värit roosa ja hiekka, 16,99€. Alhaalla vasemmalla: mywear Feminine Sheer pitsilliset alushousut, koot S-XL, värit roosa ja hiekka, 7,99€. Alhaalla oikealla: mywear Feminine Sheer string alushousut, koot S-XL, värit roosa ja hiekka, 6,99€

Klassista ja käytännöllistä

Musta, valkoinen ja pehmeät nude sekä roosa ovat alusvaatteiden kestosuosikit väreinä kaudesta toiseen. Perusliiveissä on valinnanvaraa, ja voit helposti yhdistellä eri sarjojen tuotteita keskenään asuun ja tilanteeseen sopivaksi.

KCM basic alusvaatteet2020 mywear Sunshine T-paitaliivit 2kpl/pkt, kuppikoot A-D, värit roosa+valkoinen ja nude+musta, 22,95€/pkt. mywear Sleek push-up liivi, kuppikoot A-D, värit roosa ja musta, 19,99€. mywear Super Soft kaaritueton liivi, kuppikoot A-B, värit roosa ja musta, 16,99€. mywear Maxi 2kpl/pkt, koot S-XXL, värit roosa+valkoinen ja nude+musta, 14,99€/pkt. mywear Hipster 2 kpl/pkt, koot S-XL, värit roosa+valkoinen ja nude+musta, 14,99€/pkt.

Plussakokoiset alusvaatteet

Mywear-sarjasta löytyy isoille kuppikoille liivejä kauniin klassisissa väreissä.

Curves mywear Fancy T-paitaliivit, kuppikoot E-F, värit valkoinen, roosa ja musta, 24,99€. mywear Glimmer kaaritukiliivit, kuppikoot E-F, värit valkoinen, roosa ja musta, 22,99€.

Kierrätetystä nylonista tehdyt sukkahousut

Valikoimaamme tulee uutuutena Voguen kierrätetystä ECONYL® nylonista tehdyt sukkahousut. Nylonin raaka-aine on kerätty merien ja vesistöjen muoviroskasta, kuten kalaverkosta, jotka muussa tapauksessa olisivat päätyneet kaatopaikalle.

Nykyaikaisen teknologian ansiosta nylonin kierrätys on mahdollista ja mikä tärkeintä, sen korkealaatuisuus ja hyvät ominaisuudet pystytään säilyttämään. ECONYL® kierrätetty nylon ei ole ainoastaan ratkaisu jätteen käsittelyyn, vaan se on samalla myös ympäristöystävällinen valinta. Se vähentää nylonin valmistuksen vaikutusta ilmaston lämpenemiseen jopa 80 % verrattuna suoraan öljystä valmistettavaan nyloniin. Tämä mahdollistaa tuotteiden valmistuksen ilman uusien resurssien käyttöä.

Vogue sukkahousut Vogue Conscious Opaque 40 den, koot 36-40, 40-44, 44-48, värit musta ja atzalea, 12,99€.

Kevään 2020 Sloggi uutuustuotteet

Sloggi GO allround -sarja, jonka äärimmäisen joustava koostumus mahdollistaa yhden koon sopivan lähes kaikille.

Sloggi 2020 uutuudet Bralette GO allround toppi, one size, musta ja nude, 19,99€. Maxi GO allround alushousut, one size, värit musta ja nude, 14,99€.

Tervetuloa tutustumaan kevään ihaniin alusvaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!

Katso kaikki tarjoukset >>