Herkulliset uutuudet K-Citymarketista

Herkulliset uutuudet K-Citymarketista

Löydät nämä uutuudet K-Citymarketeista helmikuun aikana

Helmikuu tuo mukanaan herkullisia uutuuksia K-Citymarketeihin. Tutustu uutuuksiin ja löydä omat suosikkisi!

fazer lemppari

Fazer Lemppari kaura- tai moniviljasämpylä 6 kpl/300 g

Fazer Lemppari -sämpylät ovat herkulliset pienehköt arkisämpylät, jotka sopivat jokaisen perheen arkeen. Löydät tuotteesta kaksi eri vaihtoehtoa: kuohkeat kaurasämpylät ja rouheat jyväsämpylät. Nauri Lempparit aamupalana, iltapalana tai herkullisena täytettynä välipalana.

vaasan maku

Vaasan Maku Taikinajuurileipä 280 g

Uutuusleipä ylelliseen arkiherkutteluun! Leivässä maistuvat kaura- tai ruisjuurien aidot pehmeät maut. Leivän voit nauttia sellaisenaan tai täyttää haluamillasi herkkupäällisillä. Arjen herkkuleipä on saatavissa lempeänä ja vahvana:

Maku lempeä taikinajuuri on kaurataikinajuureen leivottu uutuusleipä
Maku vahva taikinajuuri on ruistaikinajuureen leivottu uutuusleipä

hatala siikaleike

Hätälä Silakkaleike 130 g

Perinneherkku modernissa muodossa! Rapeaksi paneroitu maukas ja kalaisa leike on valmis nautittavaksi sellaisenaan tai pannulla lämmitettynä. Silakkaleike sopii myös oivallisesti tuunattuihin kalahampurilaisiin. Tuote on ruodoton ja valmistettu nahattomista silakkafileistä. Silakkaleikkeiden kalapitoisuus on jopa 80%.

jyvabroileri pesto

Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto 370 g

Broilerin fileet, jotka voit itse viimeistellä pestonmakuisella yrttiöljyllä! Pakkauksessa on mukana maustepussi jälkimaustamista varten tai voit käyttää sitä myös dippinä. Herkulliset fileet paistuvat mehukkaaksi helposti pannulla tai uunissa.

salaneuvos gouda

Valio Salaneuvos Valsa 325 g

Valio Salaneuvos Valsa -goudassa on suolaa 1,1%, eli 40% vähemmän suolaa verrattuna tavanomaisiin gouda-juustoihin. Juuston pehmeän täyteläinen maku on saatu aikaan Valio ValSa® maitosuolan avulla. Juustoa on kypsytetty vähintään kaksi kuukautta ja maultaan se on maukkaan raikas. Juusto sopii erinomaisesti sekä kylmien että lämpimien leipien päälle ja voit hyödyntää sitä esimerkiksi erilaisissa kuorrutteissa!