Voita matka Italiaan

Voita matka Italiaan

Ostamalla K-Citymarketin Mammuttimarkkinoilta 14.-24.3.2019 Barilla-pastoja tai kastikkeita voit voittaa matkan pastan synnyinmaahan Italiaan.

Arvontaan osallistut ostamalla minkä tahansa Barilla-pastan tai kastikkeen ja näyttämällä Plussa-korttia kassalla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti kun rekisteröit ostoksesi Plussa-kortilla.

Osallistumisaika on 14.-24.3.2019 ja palkinnon arvo 2500 euroa. Onnea arvontaan!

Barilla-pastoilla nopeasti hyvää

Mammuttimarkkinoiden ajan K-Citymarketeissa on yksinmyynnissä kolme Barilla pastamuotoa, joita ei Suomessa muulloin ole saatavilla

 • Barilla Castellane 500 g Jokainen aikakausi kehittää italialaista pastakulttuuria eteenpäin: vuonna 1987 parmigiano-juuston valmistaja Carlo Mori kehitti Castellane-pastamuodon, jonka innovatiivinen ja ainutlaatuinen muoto on saanut innoituksensa keskiaikaisten hovinaisten hameista, ja tämän pastamuodon Barilla on valinnut ”La Collezione"-kokoelmaansa.

 • Barilla Rigatoni 500 g Rigatoni on peräisin Roomasta ja osa italialaista kulttuuriperinnettä. Ei ole sattumaa, että Federico Fellinin Barillalle vuonna 1985 ohjaama mainoselokuvaklassikko käsitteli juuri Rigatonia. Moni muistaa sen hienostuneen rouvan, joka silmäilee ranskalaisia ruokalajeja tarjoavaa ruokalistaa ja yllättää tarjoilijan tilaamalla yksinomaan ”Rigatonia”.

 • Barilla Tortiglioni 500 g Tortiglioni on yksi lukuisista napolilaispastoista. Pastan nimi viittaa sen muotoon: ”spiraali”, joka on tyypillinen sorvausmalli. Se on hyvin monipuolinen muoto, joka sopii täyteläisille mauille.

Makua ruokiisi pastakastikkeilla

Barillan pastakastikkeet täydentävät helpon ja maukkaan pasta-aterian. Kastikkeet valmistetaan parhaista ainesosista ilman säilöntäaineita, jolloin ne säilyttävät luonnollisen makunsa. Barillan laajasta kastikevalikoimasta luot aidon Italialaisen makuelämyksen viikon jokaiselle päivälle. Kaikki Barilla kastikkeet ovat gluteenittomia eivätkä sisällä säilöntäaineita.

Tutustu Barilla tuotteisiin tästä

Säännöt

 1. Järjestäjä Arvonnan järjestäjä:

Oy Conaxess Trade Finland Ab Malmin kauppatie 18 00700 Helsinki 020 741 1220

Arvonnan toteuttaja: Kesko Oyj, K Digital PL1 00016 Kesko

 1. Osallistumiskelpoisuus Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita lukuun ottamatta Oy Conaxess Trade Finland Ab:n henkilökuntaa sekä arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj / K Digitalin työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 14.-24.3.2019 ajanjaksolla kampanjaan kuuluvan tuotteen oston rekisteröiminen K-Plussa-kortilla K-CITYMARKET-KETJUN MYYMÄLÄSSÄ.

Arvontaan osallistuu seuraavilla tuotteilla:

barilla tuotteet

Mikäli asiakas ei salli ostojen tuotekohtaista rekisteröintiä, asiakas ei voi osallistua arvontaan.

 1. Osallistumisaika Osallistumisaika on 14.-24.3.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

 2. Osallistuminen Osallistua voi ostamalla 14.- 24.3.2019 K-CITYMARKET myymälöissä minkä tahansa edellä mainitun kampanjatuotteen ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

 3. Arvonta

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 1 kpl matkalahjakortti 2.500 eur. Palkintojen arvo on 2.500 eur.

Kukin kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti ja ostettu yllä mainittuja kampanjatuotteita, toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajan arvonnan järjestäjän (Oy Conaxess Trade Finland Ab) lukuun ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 26.3.2019. Kesko Oyj / K Digital pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen Oy Conaxess Trade Finland Ab:lle palkinnon luovutusta varten.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital toimittaa voittajan nimen ja yhteystiedot Oy Conaxess Trade Finland Ab:lle. Oy Conaxess Trade Finland Ab maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella 28.4.2019 mennessä, arvotaan uusi voittaja 29.4.2019. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 27.5.2019 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

 1. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oy Conaxess Trade Finland Ab, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti¬pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Oy Conaxess Trade Finland Ab ja Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

 1. Henkilötietojen käsittely: Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

 2. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Oy Conaxess Trade Finland Ab:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.