K-kaupassa
Anna ilon loistaa

Anna ilon loistaa

Hei loistava tyyppi! Anna ilon loistaa ja kanna arjen eväät heijastavassa kestokassissa. Kasseja saatavilla rajoitettu erä K-Marketeista ympäri maan!

K-Market-logo-680x50

Heijastava kassi - anna ilon loistaa

Oletko koskaan ajatellut, että pimeys onkin tilaisuus loistaa? Me K-Marketilla uskomme, että arki on elämän parasta aikaa vuodenajasta ja säästä riippumatta. Tänä syksynä ei siis synkistellä, vaan nautitaan arjesta täysin siemauksin. Nappaa kaikki tarvittavat arjen eväät heijastavaan kestokassiin ja olet kerrassaan loistotyyppi!

Uskalla loistaa - se kannattaa

Ilo on paras asuste! Hämärässä syyssäässä näkyvyys on tärkeää varmistaa. Heijastin on välttämättömyys, mutta heijastavalla kestokassilla saat toivottavaa lisähuomiota esimerkiksi kauppareissuihin ja työ- sekä harrastusmatkoihin. Älä siis tuijottele pimeässä varpaita, vaan uskalla loistaa ja erottua. Huomaathan kuitenkin, ettei kassi riitä korvaamaan heijastinta.

Kestokassi loistavaan tulevaisuuteen

Heijastava kestokassi on paitsi trendikäs myös ekologinen valinta. Muovikassit aiheuttavat ongelmia päätyessään vesistöihin ja muualle luontoon. Heijastava kestokassi sen sijaan taittuu näppärästi pieneen tilaan ja kulkee pitkään mukana kaikissa tilanteissa. Heijastavat kestokassit on myynnissä yksinoikeudella K-Marketeissa ympäri maan. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä kasseja on saatavilla vain rajoitettu erä!

KM heijastavakassi bannerit 680x400

Tärkeää tietoa heijastavasta kestokassista

Muistathan seuraavat asiat kun käytät kassia. Kassi on tehty heijastavasta kankaasta, mutta muista aina käyttää myös virallista heijastinta. Kassi kestää noin 10 kg painon. Terävät esineet voivat vahingoittaa kassia. Parhaiten pidät heijastavan kassisi puhtaana kostealla rätillä, pesukonepesua kassi ei kestä. Kassi ei kestä hyvin kovia pakkasia. Näillä vinkeillä kassi tuo pidempään iloa arkeesi!

Tarkista kassien saatavuus omasta K-Marketistasi >>