Artesaanileipää hemmotteluun ja herkutteluun

Artesaanileipää hemmotteluun ja herkutteluun

Päivitetty 1.9.2020

Raaseporissa sijaitseva Backers Baker leipoo artesaanileipiä 14 hengen voimin.

Aamuvarhain Backers Bakerin omat pakettiautot kuljettavat uunituoreita leipiä asiakkaidemme iloksi länteen pääkaupunkiseudulle ja itään Hankoon.

Backers Bakerin artesaanileipiä arvostetaan myös ulkomailla asti. Leipää toimitetaan viikoittain Ruotsiin. Leipomon hittituotetta saaristolaisluomuleipää on viety jopa Japaniin saakka, sillä se säilyy hyvin.

Ruokareviiri Paikallista sinulle Backers Baker uuniin ja valmis

Backersilla iloitaan siitä, että yhä useampi kuluttaja on kiinnostunut ruoan alkuperästä ja paikallisuus koetaan Suomessa tärkeäksi arvoksi. Moni haluaa tukea lähialueen ruokatuotantoa ostamalla lähileipomoiden tuotteita.

– Asiakkaat arvostavat ruokaa ja ruoan tuottajia tänä päivänä aivan eri tavalla, Natalia Teikola Backers Bakerilta sanoo.

Backersin saaristolaisluomuleipä maistuu tuoreeltaan, mutta sopii myös lämpimiin leipiin loistavasti. Artesaanileipä ja laadukkaat täytteet nostavat suomalaisten suosikin ihan uudelle tasolle.

– Leipien väliin sopivat vaikkapa oliiviöljy, vuohenjuusto ja maukkaat tomaatit, Teikola vinkkaa.

Ruokareviiri Paikallista sinulle Backers Baker vierailu K-Supermarket kauppias Teemu ja australialainen huippukokki Michael Weldon pääsivät tutustumaan artesaanileivän leivontaan Backers Bakerin opissa