Björck & Co. dumplings-annokset

Björck & Co. dumplings-annokset

Maista aasialaisen ruoan mestarin Tomi Björckin suunnittelemia uusia dumplings-annoksia, saatavilla vain K-kaupoista.

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

Tomi Björck on yksi Suomen arvostetuimpia ravintoloitsijoita ja keittiömestareita ja hänet tunnetaan erityisesti aasialaisen ruoan mestarina. Huhtikuussa K-kauppoihin saapuvat Tomi Björckin suunnittelemat dumplings-annokset, jotka ovat saaneet inspiraationsa aasialaisesta ruokakulttuurista. Dumplingien lisäksi annoksessa on mukana Tomin suunnittelemat kastikkeet jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

”Dumplingit on maailmalla kovassa huudossa ja nauttivat tähden roolista. Näiden tuotteiden myötä myös suomalaisissa kodeissa on mahdollista syödä maailman luokan dumpling-aterioita parhaista raaka-aineista valmistettuna.

Kastikkeet on kokille sydämen asia ja ylpeys. Nyt pääset maistamaan kastikkeitani, joiden eteen on käytetty paljon aikaa ja rakkautta - toivottavasti se välittyy sinulle kotiin asti! Inspiraatiota makumaailmaan on haettu ympäri Aasiaa niin reissuilta kuin ravintoloideni reseptivihkoista. Olen todella ylpeä tästä projektista!”

Tomi Björck henkilökuva 660 x 500

Kaksi erilaista annosta

Kana-korianteritäytteisissä dumplingeissa on mukana täyteläinen mutta mukavasti potkiva wasabimajoneesi ja herkullisen umaminen tryffeli-ponzu-kastike. Possu-kasvistäytteiset dumplingit taas dipataan paahteiseen seesamikastikkeeseen ja sopivasti polttelevaan chilikastikkeeseen

”Dumplingit sopivat täydellisesti esimerkiksi koko perheen alkuruuaksi, lounaaksi tai välipalaksi. Ne on helppo tarjoilla ja lämmittää. Kastikkeet ovat tietysti se ihana lisäbonus tähän tarjoiluun.”

Björck&Co dumplings fiiliskuva 2021 660 x 300

Valmistus pienellä vaivalla

Dumplingit voi lämmittää kätevästi mikrossa tai höyryttämällä. Gyozan mallisiin possu-kasvisdumplingeihin voit myös paistaa pannulla herkullisen pinnan. Halutessasi voit viimeistellä annokset ripottelemalla pinnalle hienonnettua kevätsipulia, chiliä tai mustia seesaminsiemeniä. Höyrytetty broccolini tai edamamepavut toimivat dumplingien lisäkkeenä.

Björck&Co dumplings fiiliskuva 2 2021 660 x 300

Björk & Co. -tuotteet saatavilla K-kaupoista ja kotiinkuljetettuna verkkokaupasta.

Björck & Co. dumplings tofu-kasvis

Björck&co. dumplings 180g tofu-kasvis - kuva

Björck&co. dumplings 180g tofu-kasvis

Katso lisää ›

Björck & Co. dumplings kana-korianteri

Björck&co. dumplings 200g kana-korianteri - kuva

Björck&co. dumplings 200g kana-korianteri

Katso lisää ›

Björck & Co. dumplings possu-kasvis

Björck&co. dumplings 125g possu-kasvis - kuva

Björck&co. dumplings 125g possu-kasvis

Katso lisää ›