Eläköön suomalainen työ - Vappubrunssi suomalaisilla tuotteilla

Eläköön suomalainen työ - Vappubrunssi suomalaisilla tuotteilla

Vappu on suomalaisen työn juhla. Mikäpä sen sopivampaa kuin valmistaa herkkubrunssi suomalaisista raaka-aineista ja tuotteista. 

Vappuna nostetaan hattua ja maljaa suomalaiselle työlle ja herkutellaan hyvillä mielin. Vappupiknikin ja brunssin raaka-aineeksi kannattaakin valita tuoreita makuja Suomesta ja omalta kotiseudulta.

Maakuntien herkkuja

Aloita brunssi suolaisella herkulla, lämpimillä ohravatruskoillaa. Sipaise vatruskojen päälle raikasta poro-raejuustolevitettä. Helposti valmistuva ruis-puolukkasmoothie tuo ruista ranteeseen.

Leivo vappubrunssille jälkkäriksi lumoavan kaunis mustikkamarmoroitu juustokakku. Kakku sopii mainiosti myös vapun jälkeen juhlittavan äitienpäivän kahvipöytään.

Muista myös muut maakuntien maut: sultsinat, poropyörykät, mustikkarönttöset ja saariston pannukakku suomalaisen mansikkahillon kera tarjottuna ovat herkullisia vaihtoehtoja suomalaiseen vappumenuun.

Maakuntien makuja

Sinua saattaisi kiinnostaa