Finlayson Pergola

Finlayson Pergola

Talven kauneimmat lakanat löytyvät nyt K-Marketeista. Ajattomat Finlayson Pergola vuodevaatteet yksinoikeudella K-Marketeissa nyt -50 %!

K-Market-logo-680x50

Näissä lakanoissa suomalaiset haluavat nukkua

Kysyimme keväällä asiakkailtamme heidän suosikkikuosiaan ja toiveväriään Finlaysonin pussilakanasettiin. Saimme yhteensä yli 11500 vastausta! Asiakkaidemme suosikiksi nousi kaunis ja ajaton Anu Kanervon suunnittelema Pergola-kuosi.

Halusimme kuunnella toiveita ja valikoimiin otettiin kaikki värivaihtoehdot. Löydät nyt Finlaysonin klassisen Pergola -pussilakanasetit kaikissa raikkaissa väreissä; punaisena, vihreänä, harmaana ja tummansinisenä. Pussilakanoiden väritys on kaksipuoleinen ja kääntöpuolella kuvio toistuu valkoisella pohjalla.

Talven lahjat omasta lähikaupastasi - Mainio lahjaidea itsellesi tai läheisellesi

Talven juhlasesonki on jo lähellä. Kauniit pussilakanasetit ovat paitsi käytännöllinen myös toivottu lahja. Kaunis Pergola-kuosi sopii erinomaisesti niin juhlaan kuin arkeenkin ja tekstiileillä on helppo tuoda uutta ilmettä kotiin! Valikoimissa on pussilakanasettien ja aluslakanoiden lisäksi myös erillisiä tyynyliinoja. Pehmeää lahjaa voi halutessaan täydentää samalla kauppakäynnillä mm. lahjansaajan suosikki konvehdeilla, kahvipaketilla tai muilla mieluisilla herkuilla!

Finlayson Pergola - yksinoikeudella K-Marketeista

Saat nyt syksyn ja talven kauneimmat vuodevaatteet K-Marketista upeaan kampanjahintaan. Finlayson Pergola tyynyliinat ja pussilakanat nyt -50 % ja aluslakanat -30%!

  • Finlayson Pergola tyynyliinat ovat saatavilla valko-harmaana, valko-punaisena, valko-sinisenä ja valko-vihreänä. Tyynyliinan koko on 50 x 60 cm ja se on valmistettu 100 % puuvillasta. Tyynyliinat saat nyt hintaan 5,45 €/ kpl.
  • Aluslakanat ovat valmistettu 100 % puuvillasta. Saatavilla kaksi eri kokoa: 150 x 270 cm (sopii 80-90 cm leveään sänkyyn) ja parivuoteen aluslakana 240 x 270 cm (160-180 cm leveään sänkyyn). Aluslakanoiden väri on valkoinen. Aluslakanat myynnissä K-Marketeissa hintaan 12,53 € ja 19,53 €.
  • Kaksipuolinen pussilakanasetti sisältää 150 x 210 cm pussilakanan ja tyynyliinan. Pussilakanasetti on 100 % puuvillaa. Pussilakanasetit nyt vain 27,45 €.

Kampanja-aika 5.11.2018 –2.1.2019!

Katso lista kampanjatuotteita myyvistä K-Marketeista >>

Huomaathan, ettemme voi taata tuotteiden saatavuutta. Tarkemmat tiedustelut voi osoittaa suoraan kauppaan.

km finlayson pergola yleis 680x400

Elämä on paikallista!

Sinua saattaisi kiinnostaa