K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Hups! K-Ostokset kertoo, mitä tulikaan ostettua

Hups! K-Ostokset kertoo, mitä tulikaan ostettua

Uudessa K-Ostokset-palvelussa pääset tarkastelemaan K-ruokakaupoista tekemiäsi ostoksia. Katso, mikä omissa ostoksissa on tuottanut asiakkaille yllätyksiä!

395 euroa salaattibaariin

Tämä yllätti, kun tarkistin ostokseni K-Ostokset-palvelusta. "K-Ostosten ostotiedoistani huomaa, että elin syksystä kevääseen salaattibuumia. Ostan usein K-Marketista eväät töihin, ja eniten rahaa kului salaattibaariin, 395 euroa. Yritän välttää muoviroskaa kaikin tavoin, ja salaattibaarista voin kerätä monipuolisen annoksen pahviastiaan.

Suurin yllätys oli ostosteni kotimaisuustaso, jonka uskoin olevan suurempi. Ajattelin suurimman osan ruoasta olevan kotimaista, mutta ostotietojen mukaan näin ei ollutkaan.

Minulle ruoan terveellisyys on tärkeää ja pyrin ostamaan mahdollisimman paljon luomua. Makeisia tai juomia en juurikaan osta. Kotona teen ruoan itse enkä käytä eineksiä. Usein kotiruokaa ei riitä enää evääksi, kun lapseni syö kaiken! Kissani käyttää pelkästään ­Pirkka-kissanhiekkaa – se on vaativan kissan oma valinta. Siihen käytin 119 euroa.”

hups 680 anne mari

- Anne-Mari Vantaalta

380 eurolla valmisruokaa

"K-Ostosten ostotietoja selatessani tajusin, että olin ajatellut ihan vain silloin tällöin oikaisevani ruoanlaitossa lämmittämällä pinaattilettuja. Vaikka perheemme eli keittiöremontin ajan valmisruoalla ja yli puolet summasta on siltä ajalta, syömme silti enemmän valmisruokaa kuin naapurit! Ostan myös eräpäivätuotteita pakkaseen hätävaraksi. Joka tapauksessa täytyy tehdä ryhtiliike.

Kiva yksityiskohta ostodatassani oli se, että listallani keikkuu toisena hedelmät ja marjat. Siellä korostuu etenkin pikaevääni banaani ja toisen tyttäreni lempiherkku, kurkku. Mieheni sanoo, että puputan aina leipää. Totta, siihen menee vuodessa yli 200 euroa. Järkytyin, että marraskuun kaamoksessa lapamme suihimme neljäsosan syömistämme makeisista.

Ilahduin siitä, että ostosteni kotimaisuustaso oli tosi hyvä! Hedelmien suhteen voisin vielä petrata ja suosia banaanien ja sitrusten sijaan enemmän kotimaisia omenia."

hups 680 katja

– Katja Helsingistä

Mikä K-Ostokset?

Uudessa Plussa-asiakkaille tarkoitetussa K-Ostokset-palvelussa pääset tutkailemaan K-ruokakaupoissa tekemiäsi ostoksia vuoden ajalta. Näet ostostesi kotimaisuustason ja voit verrata sitä naapurustoosi. Katso ostoksesi K-Ruoka-sovelluksesta tai osoitteesta k-ruoka.fi/ostokset.

K-ostokset-button