Jokainen asiakas on erilainen

Jokainen asiakas on erilainen

Saathan jo henkilökohtaisia etuja? Jokainen asiakas on erilainen ja haluammekin tarjota parhaita etuja juuri sinun tarpeisiisi. Mitä enemmän käytät Plussa-korttiasi, sitä enemmän saat juuri sinua kiinnostavia etuja.

Keskittäminen kannattaa

Keskittäminen K-ryhmään kannattaa, sillä K-ryhmän Parhaana asiakkaana saat nauttia K-ryhmän parhaista eduista. K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

Parhaana asiakkaana saat nyt myös LisäPlussaa eli kaksinkertaiset peruspisteet kaikista ruokaostoksista K-ruokakaupoissa 26.3.-30.6.

Lue lisää täältä.

Opiskeletko korkeakoulussa?

Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan! Liittymällä Opiskelijan K-Plussaan saat 5 % alennuksen Plussa-rahana ruokaostoksistasi, mikäli ruokaostoksia kertyy kalenterikuukauden aikana yli 75 eurolla.

Liity Opiskelijan K-Plussaan täältä.

Vain sinulle tarkoitettuja omia etuja

Saathan jo henkilökohtaisia etuja ja tarjouksia, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Viikoittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi, arjen edulliset helpotukset sekä inspiroivat reseptit - näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme.

Tilaa sähköinen asiakaskirje täältä.

Onhan kaikilla perheessäsi jo K-Ruoka-sovellus?

Nyt saat 5 € Plussa-rahaa jokaisesta uudesta latauksesta ja henkilökohtaisia etuja joka viikko. Etu on voimassa vuoden 2018 loppuun. Lataa K-ruokasovellus kaikille perheenjäsenillesi, se kannattaa!

Lue lisää K-Ruoka-sovelluksesta täältä.
Lue lisää uusien asiakkaiden latausedusta täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa