Joulupadat ilmestyvät katukuvaan — K-kaupat pääyhteistyökumppanina

Joulupadat ilmestyvät katukuvaan — K-kaupat pääyhteistyökumppanina

K-ruokakaupat ja Kesko ovat jouluna mukana tukemassa Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Saaduilla varoilla tuetaan avuntarvitsijoita ja hankitaan esimerkiksi lahjakortteja K-ryhmän kauppoihin. 

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys näkyy katukuvassa 15.12.-23.12, nettipadat ovat auki jo marraskuun aikana. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. 

Keräys on paikallinen eli paikkakunnalla kerätyt varat käytetään saman paikkakunnan ihmisten avustamiseen. Internetkeräyksen tuotto jaetaan tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Pelastusarmeija jakaa osan keräyksellä saaduista varoista avustuskohteille esimerkiksi K-kauppojen lahjakortteina. Pelastusarmeija järjestää lisäksi leirejä ja säännöllistä tukitoimintaa niin jouluna kuin pitkään joulun jälkeenkin.

Lahjoita keräykseen kauppareissulla

Joulupadat ovat tänä vuonna näkyvästi esillä K-ruokakauppojen yhteydessä. Kaupoista löytyy sekä perinteisiä joulupatoja että miehittämättömiä joulupatoja, jotka sijaitsevat kaupan infopisteiden yhteydessä. Varmimmin Joulupata löytyy K-Citymarketeista. Katso patojen tarkat sijainnit Joulupata-sivulta

Mobiili-maksaminen

Keräykseen voi lahjoittaa hyödyntäen MobilePay-sovellusta numeroon 9090. Sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Verkkopadat

Voit lahjoittaa Pelastusarmeijaan Nettikeräykseen rahaa verkkopankin kautta 31.12.2017 asti www.joulupata.fi-sivulta. Joukkue, kollegat tai vaikkapa ystävät voivat koota oman ryhmänsä, perustaa oman Nettipadan ja kerätä yhdessä varoja Joulupataan oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-sivulla.

Tekstiviesti

Lähetä viesti PATA tai PATA20 numeroon 16499 (lahjoitussumma 10 € tai 20 €)  

Tilisiirto

Voit lahjoittaa suoraan Pelastusarmeijan tilille: FI57 2084 3800 0057 29, viite 8808

Joulu on jo ovella

Sinua saattaisi kiinnostaa