Joulupata-keräys 2019

Joulupata-keräys 2019

K-ryhmä ja K-ruokakaupat ovat jouluna mukana yhteistyökumppanina tukemassa Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Keräyksellä tuetaan vähävaraisia paikallisesti.

Joulupata-keräyksellä tuet paikallisesti

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys näkyy katukuvassa 13.-23.12.2019, Nettipadat ovat avoinna ympäri vuoden. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. 

Keräys on paikallinen eli paikkakunnalla kerätyt varat käytetään saman paikkakunnan ihmisten avustamiseen. Internetkeräyksen tuotto jaetaan tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Joulupata-keräyksen tuotoilla Pelastusarmeija hankkii K-ryhmän lahjakortteja. Pelastusarmeija järjestää lisäksi leirejä ja säännöllistä tukitoimintaa niin jouluna kuin pitkään joulun jälkeenkin.

Lue lisää Joulupata.fista

Lahjoita keräykseen kauppareissulla

Joulupadat ovat tänäkin vuonna näkyvästi esillä K-ruokakauppojen yhteydessä. Kaupoista löytyy sekä perinteisiä joulupatoja että miehittämättömiä joulupatoja, jotka sijaitsevat K-kauppojen infopisteiden yhteydessä. Varmimmin Joulupata löytyy K-Citymarketista.

Mobiilimaksaminen

Keräykseen voi lahjoittaa hyödyntäen MobilePay-sovellusta numeroon 45011. Sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Verkkopadat

Voit lahjoittaa Pelastusarmeijaan Nettikeräykseen rahaa verkkopankin kautta ympäri vuoden www.joulupata.fi-sivustolla. Joukkue, kollegat tai vaikkapa ystävät voivat koota oman ryhmänsä, perustaa oman Nettipadan ja kerätä yhdessä varoja Joulupataan oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-sivulla.

Tekstiviesti

Lähetä viesti "PATA" (10 €) tai "PATA20" (20 €) numeroon 16499.

Tilisiirto

Voit osallistua Joulupata-keräykseen lahjoittamalla suoraan Pelastusarmeijan tilille: FI57 2084 3800 0057 29, viitenumero 8808.