K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Joulupadat 2018 ilmestyvät katukuvaan

Joulupadat 2018 ilmestyvät katukuvaan

K-ryhmä ja K-ruokakaupat ovat jouluna mukana pääyhteystyökumppanina tukemassa Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä.

Joulupata-keräyksellä tuet paikallisesti

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys näkyy katukuvassa 14.12.-23.12.2018, Nettipadat ovat auki jo marraskuun aikana. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. 

Keräys on paikallinen eli paikkakunnalla kerätyt varat käytetään saman paikkakunnan ihmisten avustamiseen. Internetkeräyksen tuotto jaetaan tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Pelastusarmeija jakaa osan keräyksellä saaduista varoista avustuskohteille esimerkiksi K-kauppojen lahjakortteina. Pelastusarmeija järjestää lisäksi leirejä ja säännöllistä tukitoimintaa niin jouluna kuin pitkään joulun jälkeenkin.

Lahjoita keräykseen kauppareissulla

Joulupadat ovat tänäkin vuonna näkyvästi esillä K-ruokakauppojen yhteydessä. Kaupoista löytyy sekä perinteisiä joulupatoja että miehittämättömiä joulupatoja, jotka sijaitsevat K-kauppojen infopisteiden yhteydessä. Varmimmin Joulupata löytyy K-Citymarketeissa. Katso patojen tarkat sijainnit Joulupata-sivulta

Mobiili-maksaminen

Keräykseen voi lahjoittaa hyödyntäen MobilePay-sovellusta numeroon 9090. Sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Verkkopadat

Voit lahjoittaa Pelastusarmeijaan Nettikeräykseen rahaa verkkopankin kautta 31.12.2018 asti www.joulupata.fi-sivustolla. Joukkue, kollegat tai vaikkapa ystävät voivat koota oman ryhmänsä, perustaa oman Nettipadan ja kerätä yhdessä varoja Joulupataan oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-sivulla.

Tekstiviesti

Lähetä viesti PATA tai PATA20 numeroon 16499 (lahjoitussumma 10 € tai 20 €)  

Tilisiirto

Voit osallistua Joulupata-keräykseen lahjoittamalla suoraan Pelastusarmeijan tilille: FI57 2084 3800 0057 29, viitenumero 8808