K-Ruoka 2/2016 -lehden reseptit
Julkaistu 4.6.2018K-ruoka-lehden toinen numero on vihdoin täällä. Tsekkaa alta lehden kaikki reseptit!
Vuoden toisessa K-ruoka-lehdessä pureudutaan karitsateemaan. Enää ei tarvitse miettiä, mikä ruhon osa sopii mihinkin ruokaan, miten valmistetaan täydellinen lampaanviulu tai mitkä mausteet ja kastikkeet sopivat karitsan kaveriksi parhaiten. Couscouslisäke tai lämmin porkkana-kikhernesalaatti täydentävät aterian ja jälkiruoaksi tarjoillaan pashakakkua tai miksei itse tehtyä mämmiä.
Herkutteluhetket eivät kuitenkaan pääty pääsiäiseen. Lämpimämpiä kelejä ja vappupiknikiä odotellessa kokoonnutaan viettämään ihanan pitkiä sunnuntaibrunsseja. Tästä alkaa valoisa kausi, jota kelpaa juhlia hyvän ruoan merkeissä!