K-Ruoka 5/2016 -lehden reseptit

Julkaistu 4.6.2018

Tässä kuussa pöllyävät pastajauhot, kaiverretaan kurpitsaa ja tutustutaan ruokainnovaatioihin.

Pääset tekemään pastataikinaa alusta saakka itse, hyvien pastaohjeiden turvin tietenkin. Et tarvitse edes pastakonetta, sillä pyörittelet pitkulaiset picipötköt ja pallomaiset gnocchit sormin käden käänteessä.

Syksyn kohokohta on kekrin ja halloweenin aika, jolloin juhlapöydän tärkein raaka-aine on oikeutetusti kurpitsa! Kurpitsa maistuu niin kakussa kuin pannukakuissa. Hurjaakin hurjemmat hämähäkkikeksit laittavat halloweenin juhlijat kirkumaan!

Kasvisruokabuumiin pääset kyytiin tekemällä Chili con nyhtökauraa  ja Palak paneeria Mifusta

Syksyn marjasatoa pääset hyödyntämään kahdessa herkullisessa leivonnaisessa: Puolukkakukko ja Kookos-puolukkapiirakka hurmaavat vaativimmatkin.

Lue digilehti >>

Läs i digital form >>