K-kaupassa
K-Ruoka-sovelluksella ruokahävikkiä pienemmäksi

K-Ruoka-sovelluksella ruokahävikkiä pienemmäksi

Ruokahankintojen suunnitelmallisuus on keino vähentää kotitalouksien ruokahävikkiä. K-Ruoka-mobiilisovellus antaa asiakkaille keinoja suunnitella kodin ruokahankinnat paremmin.

Apuna arjessa

Monet asiakkaat pohtivat päivittäin mitä ruokaa valmistaisivat. Joskus koko viikon ruokahankintoja mietitään vasta kaupassa. Ostettaessa raaka-aineita sieltä täältä eri ateriakokonaisuuksiin on vaarana, että ostoskoriin päätyy tuotteita, joita ei ehditä hyödyntämään kotona seuraavien päivien aikana. Näin osa ostetusta ruoasta päätyy kotona roskiin. Suunnitelmallisemmalla ruoan ostamisella on mahdollisuus vähentää ruokahävikkiä. K-Ruoka-sovellus tarjoaa monia apukeinoja suunnitella ruokamenoja. Sovellus tarjoaa henkilökohtaisia etuja ja kauppakohtaisia tarjouksia sekä älykkään ostoslistan, joka suosittelee asiakkaan usein ostamia tuotteita sekä yli 8 000 reseptiä ohjeineen.

K-Ruoka-sovelluksen reseptien avulla löytyy helposti joka viikonpäivälle oma ateriakokonaisuus, jolloin viikon ruokalistaa ei tarvitse miettiä erikseen. Reseptien hyödyntämisen kynnys on matala, sillä sovellus ehdottaa asiakkaalle reseptejä, jotka perustuvat asiakkaan ostohistoriaan.

Sovellus tuo valittujen reseptien tarvikkeet suoraan sovelluksen digitaaliseen ostoslistaan. Ostoslistaa voi täydentää omilla lisätuotteilla ja myös sovelluksen tarjoamat henkilökohtaiset tarjoukset voi lisätä ostoslistaan.

Ostoslistan suunnitteluun voi osallistua koko perhe. Sama ostoslista on jaettavissa useammalle laitteelle Plussa-korttitalouden sisällä. Lista myös päivittyy reaaliaikaisesti laitteesta toiseen.

Kaupassakäynti helpottuu, kun seuraa ostoslistaa ja merkitsee samalla ostoslistasta tuotteen kerätyksi. Ostoslista järjestelee saman tuotealueen tuotteet osastoittain siten, että kaupassa ei ole tarvetta enää kulkea edestakaisin osastolta toiselle.