Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi on uudistunut

K-Ruoka.fi on uudistunut

Jatkuvasti uudistuva K-Ruoka.fi on helppokäyttöisempi, nopeampi ja personoidumpi. Olemme tehneet töitä sen eteen, että suosituimmat reseptit ja artikkelit sekä toiminnot kuten verkkokauppa, omat edut ja kauppojen aukioloajat olisivat saatavillasi nopeasti ja vaivattomasti. Muuttuneet sivut ovat käytössäsi.

K-Ruoka.fi -verkkosivuja ja -sisältöjä kehitetään jatkuvasti paremmaksi käyttäjien toiveiden perusteella. Teemme muutoksia, jotka parantavat sekä verkkosivujen ulkonäköä, että käytettävyyttä. Lue tästä, miten verkkosivumme kehittyvät lähiviikkoina ja miten niitä on jo kehitetty.

K-tunnus ja sivuilla navigointi

  • K-Ruoka.fi-etusivun vasemmasta yläreunasta löydät kaikki aiheemme -valikon. Napsauttamalla sen auki, näet inspiroivien ja ajankohtaisten sisältöjen lisäksi myös Pirkasta ja kaupoistasmme kaiken, mitä tarvitset. Valikon alta voit tilata myös asiakskirjeen. Asiakaskirjeestämme voit nopeasti katsoa uusimmat tarjoukset, omat etusi ja kilpailut, joita lempikaupassasi on käynnissä.

  • Reseptit -valikon takaa löydät Suomen laajimman ja kattavan reseptihaun. Mitä tahansa haluatkin kokata, tästä hausta löydät varmasti inspiroivia vinkkejä. Olisiko nyt hetki herkulliselle Daim-juustokakulle? Valitse resepti ja ala tekemään! Saat myös vaihtoehtoisia ideoita ehdotuksena reseptin lopussa. Jos haluat reseptin raaka-aineet ostoslistallesi, käy se kätevimmin lataamalla K-Ruoka-sovelluksen, jossa tämä on jo mahdollista.

  • K-Ruokaan kannattaa kirjautua sisään. Näet näppärästi oman Plussa-korttisi tiedot ja vain sinulle tarjotut henkilökohtaiset etusi, jotka voit lunastaa myös verkkokaupasta suoraan. Kannattaa perustaa myös oma K-Tunnus ja olla ensimmäisten joukossa näkemässä, mitä etuja K-Tunnuksella saat. K-Tunnus on kehitysvaiheessa, mutta löydät K-Tunnuksen takaa omat perustietosi ja pian tunnus laajenee useampiin verkkopalveluihin, ja voit hallita asiakkuuttasi paljon laajemmin K-Tunnus-sivustolla. Kirjautumalla K-Ruoka-sivulle, voimme tulevaisuudessa näyttää entistä paremmin juuri sinua kiinnostavia sisältöjä, etuja ja reseptejä. Pystyt myös vaikuttamaan K-Tunnusten kehitystyöhön, samalla tavalla kuin verkkosivustojemme kehitykseen muutenkin. Onko sinulla kehitysehdotuksia? Otamme ne kiitollisena vastaan!

Sinun sivusi

K-Marketin, K-Supermarketin ja K-Citymarketin sivustot uudistuvat

Lempi ruokakauppasi sivut saavat kaipaamaansa huomiota ja ne uudistetaan asiakkaiden tarpeita paremmin palveleviksi. Löydät kauppasi helposti kauppahaun avulla, josta näet kauppasi tarjoukset, aukioloajat, kauppiaan yhteystiedot, valikoiman ja paljon muuta. Sivuista tulee asiakaskohtaisesti mukautuvat ja pääset kehittää sivuja kanssamme. Pysythän siis kuulolla!