Matkahuolto – Lähetä paketit kaikkialle

Matkahuolto – Lähetä paketit kaikkialle

Matkahuollon kautta lähetät kaikenkokoiset paketit helposti, edullisesti, nopeasti ja turvallisesti kaikkialle Suomeen. Kotimaan lisäksi lähettäminen onnistuu myös mm. Ruotsiin, Tanskaan, Viroon, Saksaan, Ranskaan ja lukuisiin muihin Euroopan maihin.

Lataa Matkahuolto Paketit -sovellus

Uuden Paketit-sovelluksen avulla ostat helposti paketin ja seuraat saapuvia pakettejasi, voit ostaa lisää säilytysaikaa tai tilata vaikka kotiinkuljetuksen. Sovelluksen ominaisuudet kehittyvät nopeasti ja niitä tulee jatkuvasti lisää. Lataa sovellus ilmaiseksi iOS ja Android-puhelimiin Apple Storessa tai Google Play Storessa.

Paketin lähettäminen on helppoa!

  1. Osta paketti Paketit-sovelluksesta tai verkosta osoitteessa www.matkahuolto.fi/osta-paketti.

  2. Kirjoita paketin päälle tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero.

  3. Tuo pakettisi seitsemän päivän kuluessa mihin tahansa 2000 Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen. Lähimmän palvelupisteen löydät palvelupistehausta.

  4. Seuraa pakettisi kulkua Paketit-sovelluksesta tai lähetystunnuksen avulla lähetysten seurannassa.

Nopea kuljetus 2000 palvelupisteeseen tai suoraan kotiovelle

Matkahuolto kuljettaa pakettisi 1–3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen.

Laajan palveluverkoston ansiosta paketin lähettäminen ja noutaminen onnistuu helposti vaikka kauppareissulla. Matkahuollon palveluverkostoon kuuluu 2000 pakettiautomaattia ja palvelupistettä, joita on mm. useimmissa K-ruokakaupoissa. Halutessasi voit lähettää paketin myös suoraan vastaanottajan ovelle.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi saat monenlaisia etuja. Lue lisää osoitteessa www.matkahuolto.fi/rekisteroityneen-asiakkaan-palvelut.