Matkahuolto – Lähetä paketit vastuullisesti kaikkialle

Matkahuolto – Lähetä paketit vastuullisesti kaikkialle

Päivitetty 17.10.2023

Matkahuollon kautta lähetät kaikenkokoiset paketit helposti, edullisesti, vastuullisesti, nopeasti ja turvallisesti kaikkialle Suomeen. Kotimaan lisäksi lähettäminen onnistuu myös mm. Ruotsiin, Tanskaan, Baltian maihin ja lukuisiin muihin Euroopan maihin.

Lataa Matkahuolto Paketit -sovellus

Matkahuollon Paketit-sovelluksen avulla ostat helposti paketin ja seuraat saapuvia pakettejasi, voit ostaa lisää säilytysaikaa tai tilata vaikka kotiinkuljetuksen. Sovelluksen ominaisuudet kehittyvät nopeasti ja niitä tulee jatkuvasti lisää. Lataa sovellus ilmaiseksi Apple Storessa tai Google Play Storessa.

Paketin lähettäminen on helppoa!

  1. Osta paketti Paketit-sovelluksesta tai verkosta.

  2. Kirjoita paketin päälle tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi sekä vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero. Lisää myös oma nimesi.

  3. Tuo pakettisi 14 päivän kuluessa mihin tahansa Matkahuollon pakettiautomaatista tai palvelupisteestä. Lähimmän palvelupisteen löydät palvelupistehausta.

  4. Seuraa pakettisi kulkua Paketit-sovelluksesta tai lähetystunnuksen avulla lähetysten seurannassa.

Nopea kuljetus yli 2 300 palvelupisteeseen tai suoraan kotiovelle

Matkahuolto kuljettaa pakettisi 1–3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen.

Laajan palvelupisteverkoston ansiosta paketin lähettäminen ja noutaminen onnistuu helposti vaikka kauppareissulla. Matkahuollon palvelupisteverkostoon kuuluu yli 2 300 pakettiautomaattia ja palvelupistettä, joita on mm. useimmissa K-ruokakaupoissa. Halutessasi voit lähettää paketin myös suoraan vastaanottajan ovelle.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi saat monenlaisia etuja. Lue lisää Matkahuollon sivuilta.