Ensimmäisessä Pellolta pöytään -videossa vieraillaan Apetitin sopimusviljelijä Jussi Heikkilän sukutilalla Säkylässä, jossa kaksikko tutustuu pinaatin korjuuseen. Samalla jaetaan ajatuksia ruoantuotannon olosuhteista sekä koko elintarvikeketjun merkityksestä Suomen yhteiskunnalle. Toisessa videossa vieraillaan Räpin koetilalla Köyliössä ja tutustutaan maatalouskoneisiin.
Mikko ja Juha Satakunnassa
Apetitin toimitusjohtaja Juha Vanhainen ja Keskon pääjohtaja Mikko Helander ovat Satakunnassa tutustumassa paikalliseen maataloustuotantoon.
Sinua saattaisi kiinnostaa
Vastuullista kehitystyötä ja viljelyä
Apetitin Köyliössä sijaitsevalla koetilalla on innovoitu viljelyn kehittämistä jo yli 60 vuotta.
Kiitos ruoasta
Näinä poikkeuksellisina aikoina tuhannet suomalaiset laittavat itsensä likoon, jotta asiakkaamme...
Tuoteinnovaatiot vähentävät ruokahävikkiä
Jokainen suomalainen heittää vuodessa 23 kiloa ruokaa kotona roskiin. Vihannekset ja hedelmät muo...