Ostamalla Sensodyne-tuotteita tuet syöpätutkimusta

Ostamalla Sensodyne-tuotteita tuet syöpätutkimusta

Päivitetty 28.9.2023

Sensodyne on jälleen mukana tukemassa Roosa Nauha -keräystä

Ostamalla Sensodyne-tuotteita voit olla mukana tukemassa syöpätutkimusta. Lahjoitamme 0,20€ jokaisesta kampanja-aikana (22.9.-30.10.2023) myydystä Sensodyne-hammastahnasta Roosa Nauha -keräykseen. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystuotoilla tuetaan lisäksi syöpien tutkimusta sekä tuetaan sairastuneille ja heidän läheisille maksutonta neuvontapalvelua (1). Nyt voit olla mukana auttamassa ja tekemässä merkityksellisiä asioita. Auttaminen on helppoa ja nyt ostamalla Sensodyne-hammastahnan kampanja-aikana tuet syöpätutkimusta.

Roosa Nauha -keräys kaikkien syöpien asialla

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tuki vuonna 2020 ensimmäistä kertaa rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Arviolta kolmasosa Syöpäsäätiön rahoittamasta tutkimuksesta on sellaista, ettei sen kohteena ole mikään erityinen syöpäsairaus. Yleisellä tasolla syöpää tarkastelevan tutkimuksen tuloksista hyötyvät monia eri syöpiä sairastavat. (2)

Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvätkin yhä useammat suomalaiset. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään. Syövän ennaltaehkäisyä ja hoitoja kehitetään vain syöpätutkimuksen kautta. (1) Vuonna 2022 Roosa nauha -keräyksellä saavutettiin kaikkien aikojen tulos: 5 miljoonaa euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle. (1)

Tiesitkö, että huono syyhygienia altistaa syöville?

Suunterveys on osa koko kehon terveyttä ja hyvää elämänlaatua. Terve suu onkin keskeinen hyvinvoinnin edellytys (3), sillä huono suuhygienia, alkoholi, tupakka, ja nuuska altistavat syöville ja lisäävät oireita (4). Muista huolehtia syynterveydestä myös syöpähoitojen aikana. Suunterveydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää syöpähoitojen aikana, sillä syöpäpotilaat ovat herkempiä suun sairauksille kuin muut. Lääkkeet ja hoidot vaikuttavat infektioherkkyyteen ja limakalvoihin, jolloin suun terveys on erittäin tärkeässä asemassa. (4)

Fluoria sisältävien Sensodyne-hammastahnojen avulla ylläpidät suunterveyttä. Ne tarjoavat lievitystä vihlontaan*, antavat pitkäkestoista helpostusta vihlontaan sekä suojan reikiintymistä vastaan. *

*kahdesti päivässä käytettynä