Parempaa arkiruokaa - vain K-kaupoista

Parempaa arkiruokaa - vain K-kaupoista

Asuuko teilläkin huippukokki? Ravintolatason valmisaterioita saatavilla helposti K-kaupoista.

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

VKK-brandilogot 680 x 50

Nauti arjen kiireestä ilman jatkuvaa ruoanlaittoa nauttimalla ravintolatason aterioista kotona tai työpaikalla. Vain K-kaupoista saatavilla olevat valmisateriat sisältävät valikoimaa brändeiltä Jim Lim by Farang, Björck & Co., OLO Creative Kitchen ja Classic Pizza Bake Home.

Huippulaadukkaan OLO Creative Kitchen -valmisruokasarjan on suunnitellut OLO-ravintolastaan tunnettu keittiömestari Pekka Terävä. Käsityönä Suomessa valmistetuissa aterioissa maistuvat parhaat raaka-aineet ja palkittu ammattitaito.

Classic Pizza Bake Home on ravintolatasoista pizzaa kotiuunissa paistettavaksi, kun Classic Pizza Restaurantin suosituimmat pizzamaut ovat saatavilla K-kauppojen valmisruokahyllystä.

Huippuravintola Farangista tunnetun keittiömestari Matti Wikbergin kehittämä tuotesarja Jim Lim by Farang on laajentunut nyt tasokkaisiin valmisaterioihin.

Björck & Co. -ateriat ovat yhden Suomen arvostetuimman ravintoloitsijan Tomi Björckin suunnittelemia dumplings-annoksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa aasialaisesta ruokakulttuurista. Dumplingien lisäksi annoksessa on mukana Tomin suunnittelemat kastikkeet jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

VKK-valmiruoat 680 x 400

Maista vaikka näitä:

Puuttuuko tuote lähimmästä K-kaupastasi? Toivo sitä valikoimaan.

Tutustu myös muihin Vain K-kaupoista -tuotteisiin.

Mikä on sinun suosikkisi?