K-Ruoka-lehden reseptit 10/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 10/2022

Julkaistu 29.9.2022

Lokakuun K-Ruoka-lehti on täynnä ihania ruokaideoita pyhäinpäivään ja Halloweeniin! Lehdestä saat lisäksi vinkit kierrätykseen sekä siihen, miten helpottaa puolivalmiilla tuotteilla ruoanlaittoa. Mukana on toki myös ihania reseptejä arkeen lokakuun piristykseksi - unohtamatta lihatonta lokakuuta!

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

KR 10_680x300

Lokakuussa innostutaan hyytävistä herkuista

Kokoa lasten iloksi karmivia herkkuja pursuava halloweentarjotin. Näpertele juustosta ja suolatikuista hauskoja luutia, tuunaa mandariinit kurpitsoiksi ja omenalohkot tekohampaiksi. Halloweenia juhlitaan 31.10!

Oikopolku onneen

Kaikkea ei tarvitse aina tehdä alusta loppuun itse, eikä hyvän ruoan tarvitse maksaa maltaita. Kokeile vaikkapa helppoa tortelliinipannua, kana-kookoskeittoa tai helppoa tomaattikeittoa. Tomaattikeitto syntyy nopeiten paseeratuista tomaateista. Ne ovat jo valmiiksi soseutettuja, joten säästät yhden työvaiheen.

Vege lasagnde 680x300

Klassikot ilman lihaa

Lihaton lokakuu on hyvä hetki kokeilla uusia kasvisruokia. Vegaanisessa lasagnessa jauhelihan voi mainiosti korvata vegejauhiksella ja vegewokissa paistuvat kanan sijasta soijasuikaleet. Kasvispyörykkämassassa on porkkanaa, palsternakkaa ja salaattijuustoa. Uunipellillä pyörykät paistuvat helposti ja käryttömästi. Hunajainen vegepasta on nopea valmistaa vegaanisista Muu kasvisuikaleista. Hunajainen maku syntyy aromista, joten se sopii myös vegaaneille.

Uudistunut lehti

Maaliskuun numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.