K-Ruoka-lehden reseptit 12/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 12/2022

Päivitetty 1.12.2022

Joulun K-Ruoka-lehdessä annetaan ihanan joulun viedä leppoisaan tunnelmaan, rentoutumiseen ja joulun suosikkiherkkujen tekoon. Lehdestä löydät kaikki vinkit ja reseptit herkullisen joulunajan kokkaamiseen ja innostavat uutuudet sekä oivaltavimmat ideat.

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Perinteitä ja makumuistoja

Joulu on täynnä ihania makumuistoja, joista yksi on kanelin, sokerin ja voisilmän tuoksuinen riisipuuro. Trendikkäät marmoroidut piparit ja joulumokkapalat eivät jätä ketään kylmäksi. Kata esimerkiksi hauska riisipuurobuffet ystävillesi ja läheisillesi.

Riisipuurobuffet

Ota haltuun englantilainen mulled cider ja nauti glögi siideripohjaisena. Mausta lämmin siideri ihanilla glögimausteilla. Pieni määrä sokeria auttaa tasapainottamaan mausteiden aromia.

Talven suosikki on laadukas punajuuri. Punajuuri ja sinihomejuusto ovat mahtava makupari. Jouluksi valmistan aina punajuurilaatikkoa,johon laitan sinihomejuustoa. Kannattaa kokeilla punajuurta myös alkuruoaksi. K-Ruoka.fi-ohjeella syntyy helppo punajuuricarpaccio.

Joulukiireiden lähestyessä arkea helpottavat keinot ovat kullan arvoisia. Uusimmasta lehdestä löydät vinkit tonnikalaspagettiin ja falafelpeltiin, joilla teet arjesta hieman sujuvampaa!

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.