K-Ruoka-lehden reseptit 3/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 3/2022

Päivitetty 2.3.2022

Oletko pohtinut, miksi meillä on aina samaa ruokaa tai miten saisit väriä lautaselle? Löydä myös parhaat ideat voileivän päällisiin, yrttien hyödyntämisenn ja täydellisen salaatin rakentamiseen uusimmasta K-Ruoka-lehdestä! Ota kevät vastaan hyvin eväin!

Lue uusin K-Ruoka-lehti tästä »

Hyvin eväin kevääseen

Tällä numerolla käynnistämme kevätkauden ja keksitymme hyvinvointiin sekä vaihtelevaan, sopivasti yllätykselliseen arkeen.

Joka perheen uusi suosikkipasta, värikäs nachopelti ja 10 syytä syödä luonnonkalaa. Nämä ovat maistiaisia entistä monipuolisemmista vinkeistä, joita saat uudistuneesta K-Ruoka-lehdestä.

Arjen suosikkiruoat kokataan nyt myös uudella tavalla. Uusimmasta K-Ruoka-lehdestä löydät vinkit arkiruokien päivittämiseen.

Uudistunut lehti

Olemme selkeyttäneet lehden yleisilmettä. Lisäksi luvassa on tuttuun tapaan K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa. Uudistunut lehit jakautuu kolmeen pääteemaan. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, joka tuo helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen. Vinkit valintoihin -teema opastaa ruoan vastuullisuuteen.

Parasta nyt -teema inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle. Lehden avaa Innostu-osio, joka katsastaa innostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.