Pirkka-lehden reseptit 9/2019

Pirkka-lehden reseptit 9/2019

Päivitetty 29.8.2019

Syyskuussa ilmojen viiletessä ruoat saavat luoda lohtua ja tuoda lämpöä. Syyskuussa antaudutaan myös omenahurmokselle.

Syksyllä tomaatti jää vapaalle

Arkiruokanlaitto saa uusia kauniita ja helppoja sävyjä syyskuussa. Anna tomaateille vapaapäivä, sillä paras pizza on nyt valkoinen. Ihastu Sieni-parmesaaniflammkuchenin makuun. Voit myös siivuttaa pizzapohjan päälle suloisia juurikkaita juurespizzaan tai kokeilla sopivan tulista karamellipossua. Makeanhimon taltuttaa vastustamaton suklaapizza. Pizzaperjantai saa alkaa! sieni-parmesaaniflammkuchen

Arkiruokaa uusilla mauilla

Pirkka-lehdestä löydät parhaat nopeat ratkaisut uuden makuiseen arkeen. Savustettu porsaan sisäfilee saa savuisan maun sähkösavustimessa tai savustuspöntössä. Myös makkarasta saat monta luottoruokaa. Kokeile suosittua ja helppoa nikkarin vuokaa. Tai teetko aina kaalilaatikon jauhelihasta? Kokeile korvata se Härkiksellä, ja perheesi saattaa saada uuden lempiruoan kasviskaalilaatikosta. Haluatko ylättää rakkaasi lämpimällä ja helpolla lohturuoalla? Savupekoni-mac'n'cheese on omiaan tuomaan hymyn huulille kylmän päivän päätteeksi.

Antaudu omenahurmokselle!

Sujauta omenoita possun kylkeen, leivo suolaista piirakkaa ja paista äkilliseen herkkuhimoon purkkipuusteja. Tätä on odotettu. Iki-ihana omena-kaurapaistos tarjotaan nyt hasselbackan hengessä. Kannattaa myös kokeilla pikkuisen parempaa suolaisen omenapiirakan reseptiä.

HB uuniomput