K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Katso, minkälaisia Quick Wash -pesuohjelmia on tarjolla ja mistä löytyy sinua lähin tai matkasi varrella sijaitseva Quick Wash -pesuasema. Quick Wash on nopeassa, mutta keskeisessä osassa autosi huolenpitoa. Puhtaalle autolle saapuessasi hymy nousee väkisinkin huulille ja ajokokemus parantuu.

Quick Wash -pesuohjelmat

Pesuhinnastot ovat asemakohtaisia. Voit olla yhteydessä suoraan asemaan ["Neste K:n asemaluettelo"], mikäli haluat tietää tarkemia asemakohtaisia hintoja.

Ennen pesuohjelman valitsemista voit aina kysyä näkemystä ammattitaitoiselta
henkilökunnaltamme.

Tässä pesuohjelmamme esiteltynä:

Loistopesu – Anna autosi loistaa! Loistopesu sisältää erikoisvahan, joka antaa suojan sekä parhaimman kiillon maalipinnalle. Täydellinen pesuohjelma.

Nyt kaikista ostetuista Loistopesuista lahjoitetaan 1 € Roosa nauha -keräykseen. Nyt jos koskaan kannattaa tulla pesemään auto täydellisen puhtaaksi, samalla tukien suomalaista syöpätutkimusta! Roosa nauha -pesukampanja on voimassa 26.9.-27.10. Lue lisää täältä: Roosa nauha -pesukampanja

Roosa Nauha -pesukamppis

Talvi-/Kesätehopesu – Suomessa vuodenaikojen vaihtelulla on väliä. Quick Washista
saat vuodenaikaa varten kehitetyn pesuohjelman, johon voit valita lisäksi kuumavahan.

Kiiltopesu – Kiiltopesu sisältää suojaavan kiiltovahan, jonka lisäksi pesuohjelmaan
voidaan valita esipesuaine. Kiiltävä pinta kiinnittää huomion osakseen!

Pehmoharjapesu – Pehmoharjapesu on Quick Washin laadukas peruspesu. Pesuun voi
valita ohjelman lisäksi esipesuaineen, alustapesun sekä kuumavahan.

Muita vaihtoehtoja: - Business-pesu, joka sisältää auton omistajalle kahvin ja iltapäivälehden sekä autolle vettä hylkivän pinnoitteen. Lisäksi renkaat, vanteet ja maalipinta saavat upean kiillon. Business-pesu on valikoimassa osalla asemista.

*Osalla pesuasemista voit pestä myös isomman pakettiauton.

*Quick Washissa voit valita myös harjattoman, boksi- tai pick-up
pesuohjelman. PLUSSALOGO2

Quick Wash -pesuasemat

*-llä merkityt Quick Wash –pesuasemat sisältävät itsepesumahdollisuuden. Quick Wash –itsepesuasemilla voit pestä autosi myös omatoimisesti puhtaissa ja valoisissa tiloissa ympäristöä ajatellen sekä säästäen.

pesupassi