Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Päivitetty 25.9.2023

Kun on aika kirkastaa peltiä ja näkymiä, kurvaa Quick Wash -automaattipesuun.

Puhdas auto tuo hymyn huulille. Ympäri Suomen sijaitsevat Quick Wash -pesuasemat tarjoavat puhtaimman pesutuloksen autollesi. Erilaisista pesuohjelmista löytyy sopiva vaihtoehto tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään ajoneuvollesi sopivimman pesun valinnassa. Pesuhinnastot vaihtelevat asemakohtaisesti. Löydä lähin Quick Wash -asemasi alla olevasta pesuasemalistauksesta.

Puhdas auto helposti Neste-äpillä

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Etujen lisäksi äpistä löytyy kätevä mobiilimaksuominaisuus, jonka avulla maksat tankkaukset ja autopesut helposti ja nopeasti lämpimästä autosta käsin. Lue lisää mobiilipesusta täällä!

Neste-palvelun hyödyt Kespron asiakkaille

Auto on yksi keskeisimmistä työkaluista ravintolayrittäjän arjessa. Auton merkitys todennäköisesti vain kasvaa tulevaisuudessa, kun ruoan tilaaminen lisääntyy ja tukkuasiointi hoidetaan mahdollisimman nopeasti. Autosta tulee pitää huolta – samalla se on myös ravintolan liikkuva käyntikortti, jota voi hyödyntää myös ravintolan mainospintana. Hyvin hoidettu auto kertoo myös hyvin hoidetusta ravintolasta. Kespron asiakkaana varmistat Neste-verkoston monipuolisten etujen avulla edulliset autopesut ja polttonesteet sekä muut edut, kuten kätevän mobiilimaksamisen. Katso lisätietoja Neste-palvelun hyödyistä!

Tutustu Quick Wash Pesuohjelmiin

Loistopesu Anna autosi loistaa! Loistopesu sisältää erikoisvahan, joka antaa suojan sekä parhaimman kiillon maalipinnalle. Täydellinen pesuohjelma.

Talvi-/Kesätehopesu Suomessa vuodenaikojen vaihtelulla on väliä. Quick Wash -pesusta löydät vuodenaikaa varten kehitetyn pesuohjelman, johon voit valita lisäksi kuumavahan.

Kiiltopesu Kiiltävä pinta kiinnittää huomion osakseen! Kiiltopesu sisältää suojaavan kiiltovahan. Lisäksi voit valita pesuohjelmaan esipesuaineen.

Pehmoharjapesu Pehmoharjapesu on Quick Washin laadukas peruspesu. Pesuun voi valita ohjelman lisäksi esipesuaineen, alustapesun sekä kuumavahan.

Muita vaihtoehtoja Osasta Quick Wash -asemia löytyy Business-pesu, joka sisältää vettä hylkivän pinnoitteen, sekä kuskille kupin kahvia ja kuukauden makean kahvileivän. Lisäksi renkaat, vanteet ja maalipinta saavat upean kiillon.

Osalla pesuasemista voit pestä myös isomman pakettiauton. Quick Washissa voit valita myös suksiboksi- tai pick-up pesuohjelman.

Quick Wash -pesuasemat

*llä merkityt Quick Wash -pesuasemat sisältävät itsepesumahdollisuuden. Quick Wash -itsepesuasemilla voit pestä autosi myös omatoimisesti puhtaissa ja valoisissa tiloissa ympäristöä säästäen.

pesupassi PLUSSALOGO2