K-kaupassa
Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Quick Wash — asemat ja pesuohjelmat

Katso, minkälaisia Quick Wash -pesuohjelmia on tarjolla ja mistä löytyy sinua lähin tai matkasi varrella sijaitseva Quick Wash -pesuasema. Quick Wash on nopeassa, mutta keskeisessä osassa autosi huolenpitoa. Puhtaalle autolle saapuessasi hymy nousee väkisinkin huulille ja ajokokemus parantuu.

Quick Wash -pesuohjelmat

Pesuhinnastot ovat asemakohtaisia. Voit olla yhteydessä suoraan asemaan ["Neste K:n asemaluettelo"], mikäli haluat tietää tarkemia asemakohtaisia hintoja.

Ennen pesuohjelman valitsemista voit aina kysyä näkemystä ammattitaitoiselta
henkilökunnaltamme.

Tässä pesuohjelmamme esiteltynä:

Loistopesu – Anna autosi loistaa! Loistopesu sisältää erikoisvahan, joka antaa suojan sekä parhaimman kiillon maalipinnalle. Täydellinen pesuohjelma.

Talvi-/Kesätehopesu – Suomessa vuodenaikojen vaihtelulla on väliä. Quick Washista
saat vuodenaikaa varten kehitetyn pesuohjelman, johon voit valita lisäksi kuumavahan.

Kiiltopesu – Kiiltopesu sisältää suojaavan kiiltovahan, jonka lisäksi pesuohjelmaan
voidaan valita esipesuaine. Kiiltävä pinta kiinnittää huomion osakseen!

Pehmoharjapesu – Pehmoharjapesu on Quick Washin laadukas peruspesu. Pesuun voi
valita ohjelman lisäksi esipesuaineen, alustapesun sekä kuumavahan.

Muita vaihtoehtoja: - Business-pesu, joka sisältää auton omistajalle kahvin ja iltapäivälehden sekä autolle vettä hylkivän pinnoitteen. Lisäksi renkaat, vanteet ja maalipinta saavat upean kiillon. Business-pesu on valikoimassa osalla asemista.

*Osalla pesuasemista voit pestä myös isomman pakettiauton.

*Quick Washissa voit valita myös harjattoman, boksi- tai pick-up
pesuohjelman.

Ajankohtaista juuri nyt:

29.11.Black Fridayn kunniaksi Quick Wash -asemilla on asemakohtaisia tarjouksia! Nyt on täydellinen aika kurvata qw-asemalle tsekkaamaan, minkälaisia tarjouksia sinun lähiasemallasi on autopesuista. Seuraa myös Neste K -asemien FB-sivuja, joiden kautta voit saada tietoa asemakohtaisista tarjouksista. blackfriday 2.12. Cyber Mondayn kunniaksi Quick Wash -asemat ovat asemakohtaisesti mukana muistamassa asiakasta tarjoamalla tarjoushintaan QW-pesuja. Seuraa myös Cyber Mondayta mielessä pitäen Neste K -asemien FB-sivuja, joiden kautta voit saada tietoa asemakohtaisista tarjouksista ensi maanantaille. cybermonday

Muista myös aikavälillä 29.11.-2.12. käynnissä oleva Quick Wash -kampanja, jossa kaikki Neste-äpillä ostetut pesut saa puoleen hintaan!

Marraskuussa makuilotellaan siellä sun täällä! Bongaa ilahduttava Quick Wash -automaattipesuasema ja ylläty. Quick Wash –pesuasemat toteuttavat kampanjaa asemakohtaisesti, osuuko kampanja-asema sinun matkasi varrelle? Online 300x-QW pesukamppis Panda FB 1200x1200

Quick Wash -pesuasemat

*-llä merkityt Quick Wash –pesuasemat sisältävät itsepesumahdollisuuden. Quick Wash –itsepesuasemilla voit pestä autosi myös omatoimisesti puhtaissa ja valoisissa tiloissa ympäristöä ajatellen sekä säästäen.

pesupassi PLUSSALOGO2