K-kaupassa
Ruoat verkkokaupasta myös Levillä, Ylläksellä ja Vuokatissa

Ruoat verkkokaupasta myös Levillä, Ylläksellä ja Vuokatissa

Keskity lomailuun ja valkeista hangista nautiskelemiseen. K-Ruoka-verkkokaupan kotiinkuljetuspalvelu on myös suosituissa hiihto- ja matkailukeskuksissa: Levillä ja Ylläksellä. Vuokatissa valittavissasi on Tilaa&nouda-palvelu.

Ruokaostokset suoraan lomamökille Levillä ja Ylläksellä

Lomalla on aika nauttia vapaa-ajasta ja jättää arkiset askareet vähemmälle. Ruoan verkkokauppa ei ole pelkästään kiireiseen arkeen tarkoitettu palvelu, vaan se on myös loistava keino saada lomailuun enemmän loman tuntua. Levin ja Ylläksen hiihtokeskuksilla voit tilata ruokaostoksesi suoraan lomamökille paikallisten kauppiaiden K-Marketeista.

Levillä ruokaostokset mökille ja kotiovelle toimittaa K-Market Levinporo ja Ylläksellä samaa palvelua tarjoaa K-Market Eelin kauppa Ylläsjärveltä. Tuotteiden hinnat ovat verkkokaupassa samat kuin kivijalkakaupassakin.

Tarkista tästä postinumeron avulla onko majapaikkasi verkkokaupan toimitusalueella.

Ruokaostokset mökille heti perille saavuttuasi?

K-Market Levinporo ja K-Market Eelin kauppa toimittavat ruokaostoksia maanantaista perjantaihin poislukien arkipyhäpäivät. Tilauksen voit tehdä vaikka jo viikkoja ennen reissua. Voit muokata tilaustasi loputtomasti aina tuotteiden keräilyn alkamiseen asti lisäten tai poistaen tuotteita listalta. Voit puolestaan tehdä tilauksen myös samalle illalle, mikäli tilaus on lähetetty ennen klo 8 aamulla ja toimitusaikoja on vielä jäljellä.

Tilauksen voi tehdä verkkosivujen lisäksi myös K-Ruoka-sovelluksella (Android ja iOS). Miksi et tekisi tilausta vaikkapa autosta tai junasta käsin matkalla kohti hiihtokeskusta?

Myös Tilaa&nouda-palvelu Levillä, Ylläksellä ja Vuokatissa

Tilaa&nouda-palvelu toimii siten, että ruokaostokset tehdään verkkokaupassa ja ruokaostokset noudetaan valmiiksi pakattuina kaupan noutopisteeltä. Levin K-Market Levinporo ja Ylläsjärven K-Market Eelin kauppa tarjoavat ruokaostosten kotiinkuljetuksen lisäksi Tilaa&nouda-palvelua. Vuokatissa voit tilata ja noutaa ruokaostoksesi K-Supermarket Vuokatista. Lisää tietoa Tilaa&nouda-palvelusta löydät täältä!

VerkkokauppaanButton