K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Aitoja K-Ruoka-verkkokaupan tilauskokemuksia

Aitoja K-Ruoka-verkkokaupan tilauskokemuksia

K-Ruoka-verkkokaupan kotiinkuljetuspalvelu on helpottanut hyvinkääläisen Hannan perheen arkea ja säästänyt aikaa lapsiperheen muuhun yhdessäoloon. Lue Hannan tarina ja kokemukset ruoan verkkokaupasta.

Lue Hannan omin sanoin kertomat kokemukset K-Ruoka-verkkokaupasta:

"Sain tietää K-Ruoka-verkkokaupasta ohimennen jostakin K-ryhmän uutiskirjeestä. Skeptisesti ajattelin, että eihän se meillä täällä toimi tai ainakaan kotiinkuljetus. Olemme pitkään haaveilleet, että ruoan saisi kotiovelle kuljetettuna, ettei tarvitsisi vähäistä lapsiperheen vapaa-aikaa viettää ruokakaupassa. Iloiseksi yllätykseksi Vieremän K-Supermarket tarjosi kotiinkuljetusta ja laitoimme kokeilumielessä "seuraavan kauppareissun" menemään K-Ruoka-sovelluksen kautta.

verkkokauppa-kisa-maitokuva

Ensimmäinen kokeilu meinasi jäädä viimeiseksi, sillä kaikissa tilaamissamme kuudessa maitopurkissa oli parasta ennen päiväys toimitusta seuraavalle päivälle. Laitoimme aiheesta palautetta, asiaa pahoiteltiin ja keräilyä luvattiin parantaa, joten uskalsimme tehdä seuraavan tilauksen.

Kaikki sujuu äärimmäisen vaivattomasti. Meillä on talouden kesken yhteinen ostoslista, johon kirjaamme heti, kun joku päivittäin käytetty tuote on loppumassa sekä sunnuntaisin kokoamme listalle seuraavan viikon ruokatarvikkeet. Toimituksen saa heti seuraavalle päivälle ja tämä on ehdottomasti se ratkaisevin tekijä. Aikaa ja hermoja säästyy huomattavasti! Toivottavasti jatkossakin toimituksen saa seuraavalle päivälle eikä vasta seuraavalle viikolle, niin kuin joissakin vastaavissa palveluissa on.

Ennen kauppareissut olivat 1½-2 tunnin kärsimysnäytelmiä. Nyt voi sukuloimisviikonlopun jälkeen näppäillä seuraavan viikon ostokset kotisohvalta eikä tarvitse rättiväsyneenä orkestroida kaikkia kauppaan; arkena kun ei ehdi käydä."

Mietityttääkö sinua verkkokaupasta tilaaminen?

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee jo 140 K-ruokakaupassa ympäri Suomen! Katso lähimmät verkkokauppasi ja kerro meille omat kokemuksesi K-Ruoka-verkkokaupasta! Asiakaskokemukset ja palaute ohjaavat tekemistämme!