Nopeammin mökille rentoutumaan?

Nopeammin mökille rentoutumaan?

Tilaa mökkireissun ruoat verkkokaupasta ja kurvaa nopeammin mökille! Katso kuljettaako K-Ruoka-verkkokauppa mökillesi - jos ei, tilaa ruoat K-kauppaan mökkimatkan varrelle ja nouda ne valmiiksi keräiltynä!

1. Valitse kauppa

Haluaisitko napata valmiiksi kerätyt sekä pakatut mökkiruoat matkasi varrelta nopeasti mukaan kyytiin ja aloittaa vapaa-ajan vieton rauhassa ilman kaupassa hoppuilua?

Kuulostaako ruokien kotiinkuljetus tai kenties suoraan mökille toimitus enemmän omalta vaihtoehdolta?

Tarkista kotiinkuljetuskaupat ja tilaa & nouda -kaupat, ja valitse niistä sopivin! Toimitustavat ovat kauppakohtaisia ja paikan päälle toimitus postinumerokohtainen.

Siirry verkkokauppaan >>

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Tee ostoslista

Lisää mökkisapuskat ja -juomat ostoslistalle! Ostoslistan voi koostaa useampanakin eri päivänä samaan tapaan kuin kauppalistan! Voit myös muokata jo lähetettyä ostoslistaa aina keräilyn aloittamiseen asti. Voit itse valita, saako tuotteet korvata mahdollisen tuotepuutoksen tai lyhyen viimeisen käyttöpäivämäärän varalta.

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Tilaa ja vastaanota

Varmista haluamasi toimitus- tai noutoaika lähettämällä tilaus ajoissa! Keräilijät keräävät ja pakkaavat tuotteet puolestasi sekä toimittavat tuotteet sinulle valitsemasi toimitustavan mukaan valitsemanasi aikana! Maksa ostokset kortilla vastaanotettaessa tai noutaessa valmiiksi kerättyjä ostoksia.

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Rentoudu

Hienoa, säästit aikaa ja vaivaa - aloita nyt huoleton mökkireissu! Herkullisia hetkiä toivottaa K-Ruoka!

verkkokauppa ikoni relaa

Siirry verkkokauppaan >>