Nopeammin juhannuksen viettoon?

Nopeammin juhannuksen viettoon?

Tilaa juhannusruoat verkkokaupasta ja kurvaa nopeammin kesän suurimman ruokajuhlan viettoon! Katso kuljettaako K-Ruoka-verkkokauppa mökillesi - jos ei, tilaa ruoat K-kauppaan mökkimatkan varrelle nouda ne valmiiksi keräiltynä!

1. Valitse kauppa

Haluaisitko napata valmiiksi kerätyt sekä pakatut juhannusruoat matkasi varrelta nopeasti mukaan kyytiin ja aloittaa juhannuksen vieton rauhassa ilman kaupassa hoppuilua?

Kuulostaako ruokien kotiinkuljetus tai kenties suoraan mökille toimitus enemmän omalta vaihtoehdolta?

Tarkista kotiinkuljetuskaupat ja tilaa & nouda -kaupat, ja valitse niistä sopivin! Toimitustavat ovat kauppakohtaisia ja paikan päälle toimitus postinumerokohtainen.

Siirry verkkokauppaan >>

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Tee juhannuksen ostoslista

Lisää juhannusruoat ja -juomat ostoslistalle! Ostoslistan voi koostaa useampanakin eri päivänä samaan tapaan kuin kauppalistan! Voit myös muokata jo lähetettyä ostoslistaa aina keräilyn aloittamiseen asti. Voit itse valita, saako tuotteet korvata mahdollisen tuotepuutoksen tai lyhyen viimeisen käyttöpäivämäärän varalta.

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Tilaa ja vastaanota

Varmista haluamasi toimitus- tai noutoaika lähettämällä juhannuksen tilaus ajoissa! Keräilijät keräävät ja pakkaavat tuotteet puolestasi sekä toimittavat tuotteet sinulle valitsemasi toimitustavan mukaan valitsemanasi aikana! Maksa ostokset kortilla vastaanotettaessa tai noutaessa valmiiksi kerättyjä ostoksia.

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Juhlista juhannusta

Hienoa, säästit aikaa ja vaivaa - aloita nyt rentouttavan tai juhlantäyteisen juhannuksen vietto! Herkullista juhannusta toivottaa K-Ruoka!

verkkokauppa ikoni relaa

Siirry verkkokauppaan >>

Sinua saattaisi kiinnostaa