K-kaupassa
K-ryhmän ja Smartmilen pakettipalvelu

K-ryhmän ja Smartmilen pakettipalvelu

Smartmile mahdollistaa verkko-ostajille pakettien ohjauksen kaikista maailman verkkokaupoista yhteen valitsemaansa pakettiautomaattiin K-ryhmän kaupoissa.

Smartmilen avulla voit vastaanottaa kaikki pakettisi yhdestä noutopisteestä. Voit ostaa kaikista verkkokaupoista ja hakea kaikki pakettisi yhdestä ja samasta pakettiautomaatista K-ryhmän myymälöissä. Voit myös kätevästi palauttaa kaikki pakettisi samaan pakettiautomaattiin.

Kansainvälinen pikakuljettaja DHL Express, DB Schenker ja Matkahuolto toimittavat lähetyksiä pakettiautomaatteihin.

Smartmile on ympäristöystävällinen valinta, sillä yhteiskäyttöiset pakettiautomaatit vähentävät jakeluliikennettä, ruuhkia sekä päästöjä. Voit vastaanottaa kaikki pakettisi yhdestä noutopisteestä, valita noutoajan kaupan aukioloaikojen puitteissa ja hoitaa samalla kertaa myös muut arjen ostokset. Näin sinulle jää enemmän aikaa nautinnollisille hetkille.

K-Supermarket Nekalassa Tampereella ja K-Supermarket Torikulmassa Iisalmessa voit noutaa myös verkkokaupassa tekemäsi ruokaostokset Smartmile-automaatista.

Ota arkea helpottava pakettipalvelu käyttöösi:

  1. Rekisteröidy osoitteessa Smartmile.fi
  2. Vastaanota, palauta ja pian myös lähetä kaikki pakettisi yhdestä noutopisteestä esimerkiksi ruokaostostesi yhteydessä.

K-ryhmä kehittää aktiivisesti asiakkaidensa arkea helpottavia palveluita

Asiakas hyötyy siitä, kun saa kaikki verkko-ostoksensa samaan paikkaan, voi valita itse noutoajan kaupan aukioloaikojen puitteissa ja hoitaa samalla kertaa myös muut arjen ostoksensa. Laajennuksessa markkinoille tuodaan myös ulos sijoitettavia 24 tuntia vuorokaudessa käytettävissä olevia robotisoituja pakettiautomaatteja, jolloin asiakas voi itse valita pakettiensa noutoajan.

Robotisoidut pakettiautomaatit rakentaa suomalainen Konecranes. Laitteen sisällä toimiva robotti tuo asiakkaan paketit yhdelle esteettömyysvaatimukset täyttävälle käyttöpisteelle. Laitteen korkeutta voidaan hyödyntää varastoinnissa ja näin saavuttaa jopa viisinkertainen kapasiteetti perinteisiin pakettiautomaatteihin verrattuna.