Top 5 tärpit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

Top 5 tärpit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

K-Ruoka-sovellus on paras kauppa- ja kokkauskaveri jokaiselle ruoan ystävälle. Ota tästä haltuun parhaat tärpit!

K-Ruoka-sovellus on aina mukana

K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

1) Kaupan tarjoukset ja omat edut

Monet meistä koukkaavat kauppareissulle kodin kautta, voidakseen tarkistaa lähi-K-kaupan tarjoukset. K-Ruoka-sovelluksesta löydät nopeasti kaupan kuin kaupan tarjoukset nopeasti. Ruokakaupan tarjoukset löytyvät sovelluksen edut -lehdeltä. Edut eivät ole kauppakohtaisia eli voit hakea tarjoustuotteet mistä kaupasta vain, kunhan tuote löytyy valikoimasta. Sovelluksen ja K-Plussa-kortin haltijat saavat kaupan päälle vielä viikottain vaihtuvat omaan ostohistoriaasi perustuvat omat edut.

2) Älykäs ostoslista

Myöskään ostoslistan unohtamista kotiin ei tarvitse stressata enää, kun se kulkee kätevästi aina mukana. Käytössäsi on kauppasi koko valikoima ja voit lisätä tai poistaa tuotteita ostoslistalle juuri silloinkuin haluat. Kirsikkana kakun päällä voit jakaa ostoslistan perheesi kesken. Tuotteet tulevat ostoslistalle osastottain, jolloin kaupassa ei tarvitse suhata edestakaisin. Ostoslistan kautta näet myös ostoksiesi arvioidun loppusumman. Voit myös siirtää ostoslistasi kaupassa älykkäisiin Smartcart-ostoskärryihin!

3) Lähes 8000:n reseptin reseptiparatiisi

Pyöriikö sinunkin taloudessa aina samat ruoat viikosta toiseen? K-Ruoka-sovelluksen laajan reseptivalikoiman avulla saat sisäisen kokkisi syttymään ja pannut kuumiksi. Reseptihakua voi rajata ruokalajien ja erityisruokavalioiden perusteella. Voit myös esimerkiksi hyödyntää kauppasi viikon tarjouksia ja etsiä raaka-aineen nimellä juuri itsellesi sopivia reseptejä. Reseptin kaikki raaka-aineet saa suoraan siirrettyä myös ostoslistalle. Reseptin valmistusohjesivu ei myöskään sammu itsestään, jonka ansiosta likaisilla sormilla näyttöön tökkimisen voi huoletta unohtaa. Reseptin voi myös tallentaa omiin suosikkeihin, jolloin sen löytää helposti uudestaan.

4) Verkkokauppa

Nyt voit tilata sapuskat suoraan kotiisi ja rentoutua itse kotisohvalla. Valitse vain itsellesi sopiva kauppa, lisää halutut tuotteet ostoslistaan ja rentoudu! Mikäli haluamasi tuotetta ei löydy listalta, kirjoita tuotteen nimi ja pakkauksen koko - kauppa pyrkii löytämään sen sinulle. Mikäli tulet toisiin aatoksiin jonkun tuotteen kohdalla - ei hätää, voit muokata tilausta niin kauan kunnes tilauksesi menee kaupassa keräilyyn. Kotiinkuljetuksen sijaan voit myös noutaa ostoksesi kaupasta valmiiksi pakattuna. Toimitustavat ja -maksut ovat kauppakohtaisia. Maksu suoritetaan kortilla tilauksen vastaanoton yhteydessä.

5) Keräilypassi

K-Ruoka sovelluksen ansiosta voit unohtaa paperisilla keräilypasseilla ja tarroilla leikkimisen ja siirtyä digitaaliseen keräilypassiin, jonne tarrat täyttyvät automaattisesti ostopäivän jälkeisenä päivänä. Muista aktivoida sinulle mielenkiintoiset keräilypassit sovelluksessa ja käyttää plussakorttia aina ostosten yhteydessä!

Mikäli sinulta ei löydy K-Ruoka-sovellusta, käy pikimmiten lataamassa se sovelluskaupastasi!

Lue lisää K-Ruoka sovelluksesta

Sinua saattaisi kiinnostaa