K-kaupassa
Top 5 tärpit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

Top 5 tärpit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

K-Ruoka-sovellus on paras kauppa- ja kokkauskaveri jokaiselle ruoan ystävälle. Ota tästä haltuun parhaat tärpit!

K-Ruoka-sovellus on aina mukana

K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

1) Kaupan tarjoukset ja omat edut

Monet meistä koukkaavat kauppareissulle kodin kautta, voidaakseen tarkistaa tarjouslehdestä oman K-kauppansa tarjoukset. K-Ruoka-sovelluksesta löydät nopeasti kaupan kuin kaupan tarjoukset, joten voit tarkistaa ne jo suoraan töistä lähtiessäsi. Kauppasi tarjoukset löytyvät sovelluksen edut-lehdeltä.

Sovelluksen etusivulta löydät myös kätevästi viikottain vaihtuvat ostohistoriaasi perustuvat omat edut.

2) Älykäs ostoslista

Myöskään ostoslistan unohtamista kotiin ei tarvitse stressata, kun se kulkee kätevästi aina mukana. Käytössäsi on kauppasi koko valikoima ja voit lisätä tai poistaa tuotteita ostoslistalle juuri silloinkuin haluat. Kirsikkana kakun päällä voit jakaa ostoslistan samaan Plussa-talouteen kuuluvien kesken. Tuotteet tulevat ostoslistalle osastottain, jolloin kaupassa ei tarvitse suhata edestakaisin. Ostoslistan kautta näet myös ostoksiesi arvioidun loppusumman. Voit myös siirtää ostoslistasi kaupassa älykkäisiin Smartcart-ostoskärryihin!

3) Lähes 8000:n reseptin reseptiparatiisi

Pyöriikö sinunkin taloudessasi aina samat ruoat viikosta toiseen? K-Ruoka-sovelluksen laajan reseptivalikoiman avulla saat sisäisen kokkisi syttymään ja pannut kuumiksi. Reseptihakua voi rajata ruokalajien ja erityisruokavalioiden perusteella. Voit myös esimerkiksi hyödyntää kauppasi viikon tarjouksia ja etsiä raaka-aineen nimellä juuri itsellesi sopivia reseptejä. Reseptin kaikki raaka-aineet saa suoraan siirrettyä myös ostoslistalle. Reseptin valmistusohjesivu ei myöskään sammu itsestään, jonka ansiosta kokatessa likaantuvilla sormilla näyttöön tökkimisen voi huoletta unohtaa. Reseptin voi myös tallentaa omiin suosikkeihin, jolloin sen löytää helposti uudestaan.

4) Plussa-pisteiden tilanne

Pysyt aina ajan tasalla Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertymisestä katsomalla ne K-Ruoka-sovelluksesta. Näet myös paljonko rahanarvoista etua olet saanut käyttämällä Plussa-korttia vuoden alusta ja juoksevan kuukauden osalta. Sovelluksessa ominaisuus löytyy "Lisää" valikon kohdasta "Plussa".

5) Keräilypassi

K-Ruoka-sovelluksen ansiosta voit unohtaa paperisilla keräilypasseilla ja leimoilla leikkimisen ja siirtyä digitaaliseen keräilypassiin, jonne leimat täyttyvät automaattisesti ostopäivän jälkeisenä päivänä. Muista aktivoida sinulle mielenkiintoiset keräilypassit sovelluksessa ja käyttää plussakorttia aina ostosten yhteydessä!

Mikäli sinulta ei löydy K-Ruoka-sovellusta, käy pikimmiten lataamassa se sovelluskaupastasi!