K-kaupassa
Venner-jouluruokakassi tekee vähävaraisen perheen toiveista totta

Venner-jouluruokakassi tekee vähävaraisen perheen toiveista totta

K-Ruoka-verkkokauppa on tänäkin vuonna ylpeänä mukana Venner-jouluruokakassien mahdollistamisessa!

K-Ruoka-verkkokauppa oli jo viime jouluna mukana Vennerin kanssa mahdollistamassa herkullisempaa joulua useille sadoille vähävaraisille perheille. Yhteistyömme laajeni keväällä myös Venner-arkiruokakassien pariin.

Mikä on Venner ja jouluruokakassi?

Joulun aikaan perheiden taloudellinen niukkuus kirpaisee erityisen kovasti vähävaraisia perheitä Suomessa. Monissa perheissä yltäkylläisyyden sijaan suurin toive on yksi lahja lapsille sekä kunnollinen jouluateria.

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka yhteistyössä verkkokauppamme kanssa mahdollistaa herkullisemman joulun sekä vuoden ympäri terveellisemmän arjen vähävaraisille lapsiperheille.

Voit olla mukana tuomassa suurta iloa moniin suomalaisiin perheisiin ostamalla Vennerin jouluruokakassin tai osan siitä Vennerin verkkokaupassa. Vennerin koko jouluruokakassi maksaa 60€, mutta voit yhtä hyvin ostaa esimerkiksi neljäsosan ruokakassista 15€ hintaan. Venner-ruokakasseja voivat ostaa niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin.

Vennerin jouluruokakasseja kerätään Espoon K-Citymarket Iso Omenasta sekä Turun K-Citymarket Kupittaalta. K-ryhmäläiset ovat mukana auttamassa joulukassien keräilytalkoissa lauantaina 14.12.

Hope Ry valitsee ruokakassit saavat perheet Turusta ja Helsingistä. Vennerin tämän vuoden tavoite on saada yhteensä 1200 jouluruokakassia jaettua.

Lue myös lisää Vennerin arkiruokakasseista täällä.

Lue lisää ja osta jouluruokakassi >>

Jouluruokakassin sisältö

Kassi sisältää raaka-aineet ja reseptit kahdeksalle ruokailijalle:

  • Porkkanalaatikkoon
  • Lanttulaatikkoon
  • Omenaiseen perunasalaatin kapriksella
  • Riisipuuroon + kaneli-omenalisukkeeseen
  • Lantturieskoihin
  • Porkkanarieskoihin
  • Kanelikakkuun

Mukana jouluruokakassissa myös joulusuklaata, pähkinöitä, luumuja, rusinoita, ceylon-kanelia ja omenoita, oliiviöljyä, D-vitamiinia ja muuta!