K-Ruoka-verkkokauppa ja Venner mahdollistamassa herkullisempaa joulua

K-Ruoka-verkkokauppa ja Venner mahdollistamassa herkullisempaa joulua

“Haluamme olla mukana mahdollistamassa tasa-arvoisempaa ja reilumpaa joulunaikaa. Vennerin joulukassi on herkullinen, konkreettinen ja voimaannuttava tapa auttaa. Tätä haluamme tukea”

Koska joulu kuuluu kaikille

Ruokapalvelu Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. Taloudellinen niukkuus kirpaisee usein joulun aikaan vielä enemmän kuin arkisin. Tänä jouluna K-Ruoka-verkkokauppa on mukana mahdollistamassa herkullista joulua myös vähävaraisemmille suomalaisille perheille yhdessä Vennerin kanssa.

Joulun ruokakasseja kerätään talkoovoimin K-Ruoka-verkkokaupasta ja kuljetetaan Hope ry:lle ruokakassien jakamista varten viikko ennen jouluaattoa. Venner-ruokakassi luo perheisiin toivoa ja kertoo, ettei heitä ole vaikeuksistaan huolimatta unohdettu.

Joulukassin sisältö on runsas

Joulukassi pitää sisällään reseptit ja raaka-aineet seitsemään herkulliseen jouluruokaan jopa kahdeksalle hengelle. Resepteissä on mukana porkkanalaatikko, lanttulaatikko ja omenainen peruna-hernesalaatti kapriksilla sekä pehmeä kookosriisipuuro, jouluinen rusina-kanelikakku muutaman raaka-aineen lanttu- ja porkkanarieskat. Joulukassi sisältää myös Sana-Sol D-vitamiinia, oliiviöljyn sekä jouluisia naposteltavia. Runsas joulupöytä on Venner-joulukassin avulla pääruokaa vaille valmis.

Miten Venner-joulukassin voi ostaa?

Venner-jouluruokakassiin voivat osallistua sekä yritykset että yksityiset. Voit ostaa joko kokonaisen 60 euron hintaisen jouluruokakassin tai osallistua osaan ruokakassista 15 tai 30 eurolla. Ruokakassin ostaminen tapahtuu helposti Vennerin verkkosivuilla, ja joulukasseja voi ostaa 14.12. asti. Joulukassin ostaminen on konkreettinen tapa tehdä hyvää ja tuottaa iloista joulumieltä monelle!

Lue lisää Venneristä ja joulun ruokakasseista >>

Sinua saattaisi kiinnostaa