K-Ruoka-sovelluksen verkkokauppapassi

K-Ruoka-sovelluksen verkkokauppapassi

Houkuttelisiko veloitukseton toimitus tai nouto K-Ruoan verkkokaupasta? Lue lisää kuinka saat verkkokauppapassin avulla keräilyedun käyttöösi.

Miten hyödyn verkkokauppapassin käyttöönotosta?

Verkkokauppapassin avulla kerrytät itsellesi helposti keräilyetuna ilmaisia noutoja tai toimituksia tehdessäsi ostoksia K-Ruoan verkkokaupasta joko verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Tilattuasi ostoksia verkkokaupasta 5 kertaa, saat kuudennen toimituksen tai noudon veloituksetta.

Miten saan verkkokauppapassin käyttöön?

Verkkokauppapassin käyttöönotto on helppoa! Kun olet kirjautuneena K-Ruoka sovellukseeen Plussa-kortillasi, löydät verkkokauppapassin valikosta "keräilypassin" takaa. Klikkaa keräilypassi auki ja paina "aloita keräily". Nyt verkkokauppapassin leimat kertyvät automaattisesti tehdessäsi verkkokauppaostoksia sekä mobiilisovelluksessa että verkkosivuilla osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa. Leimoja kertyy yksi per normaalihintainen tilausmaksu.

Miten lunastan verkkokauppapassin keräilyedun?

Keräilypalkinto latautuu automaattisesti Plussa-kortillesi ja K-Ruoan mobiilisovelluksessa se tulee näkyviin omiin etuihisi. Kun olet tilannut K-Ruoan verkkokaupasta 5 kertaa, saat kuudennen tilauksen toimituksen tai noudon veloituksetta. Sinun ei tarvitse erikseen lunastaa etua, vaan saat edun automaattisesti käyttöösi tehdessäsi kuudennen tilauksen viimeiseen lunastuspäivään 31.07.2018 mennessä.

Kertyykö leimoja myös verkkosivujen kautta tehdyistä ostoksista?

Kyllä, myös verkkosivujen kautta tehdyt verkkokauppaostokset kerryttävät leimoja automaattisesti, kun käytät tilausta tehdessäsi Plussa-korttia. Sinun on kuitenkin ensin aktivoitava verkkokauppapassi käyttöön K-Ruoka mobiilisovelluksen kautta.

Kauanko keräämäni verkkokauppapassin leimat ovat voimassa?

Voit kerryttää leimoja verkkokauppaostoksistasi 1.2.2018-30.9.2018 välisenä aikana. Keräilypalkinnon eli veloituksettoman noudon tai kuljetuksen viimeinen lunastuspäivä on 31.10.2018

Heräsikö mieleesi lisää kysymyksiä K-Ruoka-sovelluksen keräilypasseista? Katso usein kysytyt kysymykset täältä.