Joka kuudes K-Ruoka-verkkokaupan toimitusmaksu veloituksetta

Joka kuudes K-Ruoka-verkkokaupan toimitusmaksu veloituksetta

Houkutteleeko veloitukseton toimitus tai nouto K-Ruoan verkkokaupasta? K-Ruoka-sovelluksen keräilypassilla saat joka kuudennen toimituksen veloituksetta!

Miten hyödyn verkkokauppapassin käyttöönotosta?

Verkkokauppapassin avulla kerrytät itsellesi vaivattomasti keräilyetuna ilmaisia nouto- tai kotiintoimitusmaksuja tehdessäsi ostoksia K-Ruoka-verkkokaupasta joko verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella. Tilattuasi viisi kertaa ostokset verkkokaupasta saat kuudennen toimituksen tai noudon veloituksetta! Voit kerryttää leimoja ja lunastaa veloituksettomia toimituksia 31.7.2019 asti.

Miten saan verkkokauppapassin käyttööni?

Verkkokauppapassin käyttöönotto on helppoa! Kun olet kirjautuneena K-Ruoka-sovellukseen ja lisännyt tietoihisi Plussa-korttisi numeron, löydät oikean alareunan "Lisää"-valikon alta Keräilypassi-kohdan. Klikkaa keräilyistä verkkokauppapassi auki ja paina "aloita keräily".

Tämän jälkeen verkkokauppapassin leimat kertyvät automaattisesti tehdessäsi verkkokauppaostoksia sekä K-Ruoka-sovelluksella että verkkosivuilla osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa. Leimoja kertyy normaalihintaisesta tilausmaksusta automaattisesti yksi.

Miten lunastan verkkokauppapassin keräilyedun?

Keräilypalkinto latautuu automaattisesti Plussa-kortillesi, ja K-Ruoka-sovelluksessa keräilypalkinto tulee näkyviin omiin etuihisi. Kun olet tilannut K-Ruoan verkkokaupasta 5 kertaa, saat kuudennen tilauksen toimituksen tai noudon automaattisesti veloituksetta.

VerkkokauppaanButton