Näin saat joka kuudennen verkkokaupan toimitusmaksun veloituksetta

Näin saat joka kuudennen verkkokaupan toimitusmaksun veloituksetta

Houkuttelisiko veloitukseton toimitus tai nouto K-Ruoan verkkokaupasta? Lue lisää kuinka saat verkkokauppapassin avulla keräilyedun käyttöösi!

Miten hyödyn verkkokauppapassin käyttöönotosta?

Verkkokauppapassin avulla kerrytät itsellesi helposti keräilyetuna ilmaisia noutoja tai kotiintoimituksia tehdessäsi ostoksia K-Ruoka-verkkokaupasta joko verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella. Tilattuasi viisi kertaa ostokset verkkokaupasta saat kuudennen toimituksen tai noudon veloituksetta!

Miten saan verkkokauppapassin käyttööni?

Verkkokauppapassin käyttöönotto on helppoa! Kun olet kirjautuneena K-Ruoka-sovellukseen ja lisännyt sinne Plussa-korttisi numeron, löydät Keräilypassi-valikon takaa verkkokauppapassin. Klikkaa verkkokauppapassi auki ja paina "aloita keräily".

Tämän jälkeen verkkokauppapassin leimat kertyvät automaattisesti tehdessäsi verkkokauppaostoksia sekä K-Ruoka-sovelluksella että verkkosivuilla osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa. Leimoja kertyy yksi per normaalihintainen tilausmaksu.

Miten lunastan verkkokauppapassin keräilyedun?

Keräilypalkinto latautuu automaattisesti Plussa-kortillesi, ja K-Ruoka-sovelluksessa keräilypalkinto tulee näkyviin omiin etuihisi. Kun olet tilannut K-Ruoan verkkokaupasta 5 kertaa, saat kuudennen tilauksen toimituksen tai noudon veloituksetta.

Kertyykö leimoja myös verkkosivujen kautta tehdyistä ostoksista?

Kyllä, myös verkkosivujen kautta tehdyt verkkokauppaostokset kerryttävät leimoja automaattisesti, kun käytät tilausta tehdessäsi Plussa-korttia. Sinun on kuitenkin ensin aktivoitava verkkokauppapassi käyttöön K-Ruoka-sovelluksen kautta.

Kauanko keräämäni verkkokauppapassin leimat ovat voimassa?

Voit kerryttää leimoja verkkokauppaostoksistasi 31.12.2018 asti! Voit lunastaa ilmaisia kotiintoimituksia ja noutoja myös samaan päivään asti.

Heräsikö mieleesi lisää kysymyksiä K-Ruoka-sovelluksen keräilypasseista?

Katso usein kysytyt keräilypassikysymykset täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa