Ville Haapasalon hatsapurillo

Ville Haapasalon hatsapurillo

Ville Haapasalon himoittua hatsapurilloa saa nyt K-kauppojen pakastealtaasta!

Ville Haapasalon himoitut Hatsapurillot löydät K-kauppojen pakastealtaasta!

Hatsapurien paistaminen alkoi kesällä 2020 Puumalan torilta, menestyksen myötä uunituoreita hatsapureja on myyty ympäri Suomen. Haapasalon Hatsapuri on suussa sulava, herkullinen georgialainen juustoleipä. Hatsapuri (georgiaksi hatsa tarkoittaa juustoa ja puri leipää) on georgialainen kansallisruoka, jolla on vuosituhantiset perinteet. Se sisältää noin puolet painostaan georgialaista täyteläistä ja suolaista sulguni-juustoa, ja puolet makeahkoa ja hennosti hapanta maitoon leivottua vehnäleipätaikinaa.

Maankuulusta Ville Haapasalon hatsapurista on tehty kätevä kotona paistettava versio Hatsapurillo. Hatsapurillo on helppo paistaa kotiuunissa herkulliseksi, tuotteet löydät K-kauppojen pakastealtaasta!

  • Uutuus! Pienet Hatsapurit 5kpl/525g pakaste, täyteläisen herkullinen juustotäytteinen hatsapurillo pienemmässä koossa, joka sopii erityisen hyvin kotipaistoon. Pussissa on viisi pientä Hatsapurilloa.

  • Uutuus! Spicy Hatsapurillo 350g pakaste, hieman tulisempaa versiota on kaivattu ja tässä se tulee! Täyteläisellä juustolla ja vihreällä pepperonipaprikalla höystetty Spicy Hatsapurillo!

  • Juusto Hatsapurillo 350g pakaste, alkuperäinen herkullinen juustotäytteinen Hatsapurillo! Tämä herkku vie kielen mennessään.

  • Juusto-liha Hatsapurillo 350g pakaste, täyteläisen juuston ja mausteisen jauhelihan herkullinen yhdistelmä.

Lue lisää