K-Market
Hackman- ja Iittala-tuotteet puoleen hintaan

Hackman- ja Iittala-tuotteet puoleen hintaan

Kotiin uudet lasit ja aterimet oman kylän kaupasta!

K-Market-logo-680x50

Plussalla priimaa kattaukseen

Kaipaako kattaus vuosia kestävää designia? Nyt lasien ja lusikoiden päivittäminen onnistuu helposti K-Marketeissa! Erä Fiskars Iittala Essence ja Hackman Savonia -tuotteita Plussa-kortilla -50 % Tuotteet soveltuvat myös erinomaisesti lahjaksi, hyvä idea keväällä koulunsa päättäville. Kampanja on voimassa 25.3.–30.5.2021, tuotteita myyvät kaupat löytyvät sivun alalaidasta tuote-esittelyjen alta.

KM KT Iittala Essence 0421 verkkosivukuva 680x400

Tutustu myös Muumi-kampanjaan.

Nämä tuotteet edulliseen Plussa-hintaan:

Essence valkoviinilasi 33 cl 2 kpl 14,45 € (norm. 28,90 €)

Minimalistinen Essence-lasisto on saanut lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Se edustaa perinteisen ja modernin muodon harmoniaa. Lasien jalka on kaikissa viinilaseissa sama, mutta maljaosa on suunniteltu tuomaan juomien parhaat puolet esiin. Essence valkoviinilasi 33 cl on tasapainoinen ja miellyttävä käsitellä. Kestää konepesun.

Essence punaviinilasi 45 cl 2 kpl 14,95 € (29,90 €)

Iittalan Essence-lasisto edustaa perinteisen ja modernin muodon harmoniaa. Minimalistinen lasisto on saanut lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Essence punaviinilasin 45 cl reilu maljaosa tuo viinin värin ja aromit esiin. Kestää konepesun.

Essence kuohuviinilasi 21 cl 2 kpl 16,95 € (norm. 33,90 €)

Iittalan Essence-lasisto edustaa perinteisen ja modernin muodon harmoniaa. Lukuisilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla huomioitu Essence-sarja on muotoilultaan minimalistinen ja tasapainoinen. Essence kuohuviinilasi 21cl on suomalaisen juhlakattauksen klassikko. Kestää konepesun.

Essence juomalasi 55 cl kirkas 2 kpl 14,45 € (28,90 €)

Minimalistinen Essence-lasisto on saanut lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Se edustaa perinteisen ja modernin muodon harmoniaa. Suupuhallettu Essence juomalasi 55cl on monikäyttöinen yleislasi, joka sopii smoothielle, oluelle ja muille kylmille juomille. Kestää konepesun.

Savonia kahvilusikka 6 kpl 9,95 € (19,90 €)

1960-luvulla suunnitellun Savonian hallitut, eleettömät linjat olisi yhtä hyvin voitu suunnitella tänään. Savonia on aito designklassikko, joka kestää aikaa ja käyttöä. Savonia-setti sisältää kuusi kahvilusikkaa. Täydellinen lahja tai täydennys omaan kotiin. Ruostumatonta terästä, kestää konepesun.