K-Market
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Kerää leimoilla Muumi-astioita

Kerää leimoilla Muumi-astioita

K-Marketista suloiset Muumi-astiat keräilypassilla -50 %. Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin.

K-Market-logo-680x50

Keräilyaika 26.8.2019 - 1.1.2020.

Tuotteiden lunastusaika 19.1.2020 asti.

KATSO LISTA MUUMI-ASTIOITA MYYVISTÄ K-MARKETEISTA>>

Keräilytuotteet

Muumien elämäntapa on luova, täynnä arkipäivän toisinajattelua. Jokaisella Muumilaakson hahmolla on oma filosofiansa, josta voi ammentaa asennetta elämään. Muumi-esineiden suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat toivotuimpia lahjoja kautta aikojen. Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Tove Slotte on muokannut kuvitukset Muumi-tuotteisiin Tove Janssonin alkuperäisten kuvitusten ja piirrosten pohjalta.

Pikku Myy on yksi Mymmelin lukuisista lapsista. Hän on kaikista pienin ja pippurisin. Pikku Myy haluaa aina päättää itse mitä tekee. Sotkuisuus ja epäjärjestys eivät kiusaa häntä lainkaan ja pienikokoisena hän mahtuu piiloon maitokannuun tai keittiön laatikkoon kauhojen ja vispilöiden sekaan.

Huuliharppua soittava Nuuskamuikkunen on lempeä ja huoleton kulkuri, joka pitää kalastamisesta. Muumipeikko on hänen paras ystävänsä ja Pikku Myy hänen sisarpuolensa. Nuuskamuikkusella on vihreä lierihattu päässään ja hän kulkee omia teitään.

Niiskuneiti hurmaa Muumipeikon yhä uudelleen, vaikka molemmat ihastuvatkin välillä myös muihin. Niiskuneiti haluaa tulla pelastetuksi milloin mistäkin ja Muumipeikko puolestaan auttaa miellään. Yhteiset seikkailut päättyvät aina romanttisesti.

Muumi-mukit 0,3 l 9,95 € (norm. 19,90 €)

Muumimukit ker ilykampanja 300x700

Muumi-kulhot 15 cm 11,95 € (norm. 23,90 €)

Muumi kulhot kuvitus 300x700

Muumi-lautaset 19 cm 11,95 € (norm. 23,90 €)

Muumi lautaset kuvitus 300x700

Muumi Perhe -aterinsetti 17,75 € (norm. 35,50 €)

Muumi Perhe-aterinsetti sisältää lasten haarukan, veitsen, ruokalusikan sekä kahvilusikan. Aterinten pituus n. 17 cm, kahvilusikan pituus 13,4 cm. Aterimissa 4 eri hahmoa: Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko ja Pikku Myy. Ruostumatonta terästä.

Muumi lastenaterimet kuvitus 680x400

Näin keräät

Jokaista K-Marketissa tehtyä täyttä 10 euron ostosummaa kohden saat kassalta yhden keräilyleiman keräilytaulukkoon tai K-Ruoka -sovelluksen keräilypassiin. Plussa-korttia näyttäessäsi saat 10 euron ostosta kohden kaksi leimaa. Kerättyäsi kolme keräilyleimaa, voit ostaa valitsemasi keräilytuotteen edulliseen - 50 % keräilyhintaan esittämällä keräilytaulukon ja Plussa-kortin kassalla. Keräilyleimoja ei jaeta Veikkauksen, Postin tai muiden lähipalveluiden eikä alkoholituotteiden, tupakkatuotteiden, tupakointivälineen, tupakkajäljitelmän, sähkösavukkeen tai nikotiinilaastarin ostosta.

Kerää myös mobiilissa!

  • Lataa K-Ruoka -sovellus
  • Kirjaudu sovellukseen
  • Avaa alareunan Lisää-valikosta keräilypassi
  • Klikkaa aloita keräily ja olet mukana!