K-Market
Kiiltoa omaan kotiin

Kiiltoa omaan kotiin

Oman kylän ja korttelin kaupastasi ämpärikaupalla Kiillon siivoustuotteita! Plussa-kortilla edulliseen hintaan koko helmikuun loppuun asti.

Olisiko aika siivota koti puhtaaksi kevättä varten? Oman kylän kaupasta K-Marketista neljä Kiillon tuotetta Plussa-kortilla kympillä ja ämpäri kaupan päälle. Kampanja on voimassa kaikissa K-Marketeissa 27.1.-1.3.2020.

Kampanjaan kuuluvat Kiilto puhdistussprayt 500 ml, wc-geelit 750 ml ja siivousliinat 36 kpl/paketti.

Kiilto puhdistussprayt Kiilto sprayt

Kiilto kodinpuhdistaja-spraylla pitdät koko kotisi siistinä ja raikkaana, sillä voit käyttää sitä kaikille kodin kosteutta ja pyyhintää kestäville pinnoille. Sprayt ovat helppokäyttöisiä: niitä ei tarvitse huuhtoa pois pinnoilta ja ne jättävät kodin miellyttävän raikkaaksi ja puhtaaksi.

Kiilto WC-geelit Kiilto wc-geelit

Kotimaiset WC-geelit puhdistavat ja raikastavat wc-istuimen altaan turvallisesti, tehokkaasti sekä ympäristön huomioiden. WC-geelin tehoaineena on käytetty helposti biologisesti hajoavaa maitohappoa, joka poistaa tehokkaasti kalkkisaostumia. Tuotteen ainesosista lähes 100 % on uusiutuvia, luonnossa syntyviä raaka-aineita. Tuotteillamme on Pohjoismainen Ympäristömerkki ja Airi-tuotteilla lisäksi Allergiatunnus.

Kiilto puhdistusliinat Kiilto liinat

Kätevät puhdistusliinat sopivat kodin eri pinnoille keittiöstä ikkunoihin. Ne poistavat tehokkaasti myös hankalammat tahrat, kuten rasvat. Reilun kokoiset liinat ovat helppoja käyttää.

Kiilto-tuotteet oman kylän kaupastasi, K-Marketista.