K-Market mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa – katso reseptit​

K-Market mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa – katso reseptit​

Jokaisesta meistä löytyy pieni tai suuri jauhopeukalo. Itsetehtyähän ei voita mikään. Tältä sivulta löydät Koko Suomi leipoo -kilpailijoiden reseptit itsesi haastamiseen sekä K-Ruoan helpot reseptit herkkujen vaivattomaan valmistamiseen. Julkaisemme tällä sivulla Koko Suomi leipoo -reseptit aina sen jälkeen, kun uusi jakso on esitetty.

logot-kokosuomileipoo

Koko Suomi leipoo joulun

Kolmen jakson Koko Suomi leipoo joulun -sarjassa valmistellaan joulua, leivotaan joulupöytään herkkuja ja annetaan sopivat leivontavinkit kaiken ikäisille. Tunnelmallisessa minisarjassa tavataan katsojia ihastuttaneita leipureita aiemmilta kausilta. Leipomaan saapuvat myös aiempien kausien voittajat lapsivieraiden kanssa. Ensimmäisenä maana maailmassa Suomi tuo leivontatelttaan myös ohjelman fanit, jotka pääsevät leipomaan joulukoristeita. Tarkimmat katsojat saattavat bongata teltassa myös joulua valmistelevan tontun! Ohjelma on kuvattu Backbyn kartanossa Espoossa.

Jakso 1/3, Joulupuu on koristeltu. Tunnelmallisen Koko Suomi leipoo joulun -minisarjan ensimmäisessä jaksossa telttaan saapuu leipomaan Koko Suomi leipoo -ohjelman faneja. Teknisessä tehtävässä leipurit tekevät joulupasteijoita ja taidonnäytteessä he taituroivat herkullisia koristeita joulukuuseen. Joulujaksoissa tuomarit sekä Anne antavat myös maistuvimmat joulureseptinsä ja vinkkinsä rentoon jouluun.
Katso ensimmäisen jakson reseptit tästä »

Kilpailijoiden reseptit on koottu tv-tuotannon yhteydessä eikä niitä ole testattu K-Koekeittiössä. K-Market on mukana Koko Suomi leipoo ohjelmayhteistyössä.

Koko Suomi leipoo viralliset jaksot alkavat 10.1.2022.

Katso jaksot MTV3:lta tai mtv-palvelusta!