K-Market
Konttikioski palvelee Hangossa

Konttikioski palvelee Hangossa

Veneellä kauppaostoksille? Mökille kesäistä syötävää? Tilaa verkkokauppakuljetus Hangon satamaan!

K-Market-logo-680x50

Kesällä suunta kohti Hankoa? Hangon satamassa palvelee kesäkuusta alkaen Konttikioski matkailijoiden ja veneilijöiden iloksi. Pienoiskaupan ideana on tarjota lähiruokaa ja luomuun painottuvia tuotteita. Kioskilta myydään lähituotettua ja kestävän kulutuksen vaihtoehtoja, tietenkään jäätelöä ja juomia unohtamatta. Aamulla on helppo poimia mukaan tuoreet leivät, niitä saa joka aamu! Konttikioskia ylläpitää K-Market Kadermon kauppias henkilökuntineen.

Paikallispussiin koottuna lähialueen helmet

Yksi kioskin tuotteista on kerran viikossa kaupalle toimitettava lähituottajilta koottu ruoka-kokonaisuus. Tuotteet tulevat Hanko-Raasepori-Lohja -väliseltä alueelta. Nimekseen tämä palvelu sai "paikallispussi", jonka sisältö vaihtelee viikoittain. Pussin valittuja ruokia on ollut loihtimassa lähialueiden upeat ravintolat kokkeineen. Osa sisällöstä tulee raakana, osa puolittain valmiina ja osa, kuten kastikkeet valmiina. Tuotteilla on erittäin helppo onnistua myös veneily- ja mökkiolosuhteissa. Paikallispusseja on alkuun kaksi: aamupala/brunssi- ja illalliskassi. Valikoimaan tulee myös tuliais-ja piknik-kassit.

Kuvakaappaus FB KM Kadermo

Satamaan on saatavilla myös verkkokauppatilaukset. Tällöin painavat ostokset on helppo saada suoraan veneelle, ilman läpi kaupungin kantamisen.

"Idean sai alkunsa jo vuosi sitten. Ja koronan myötä halusimme lisätä meidän kaikkien yhteistä hyvää tällä seudulla. Mikäs sen upeampaa, kun tehdä se yhteistuumin. Jokainen osapuoli hyötyy; niin tuottajat kuin asiakkaatkin."

Hanko fiiliskuva 680 x 300

Pysy Konttikioskin mukana seuraamalla kaupan Facebook-sivua.