K-Market
Legot edullisesti oman kylän kaupasta

Legot edullisesti oman kylän kaupasta

Plussa-kortilla Lego-tuotteet nyt alennettuun hintaan!

K-Market-logo-680x50

Leikkimieltä talveen! Oman kylän ja korttelin kaupasta saatavilla nyt Plussa-kortilla Legon vuoden 2021 uutuustuotteita edullisesti. Kampanja on voimassa valituissa K-Marketeissa 1.2.-24.3.2021. Erinomainen idea synttärilahjaksi, tuliaisiksi, talvipäivien viihdykkeeksi tai yllätykseksi kodin väelle. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti!

Tuotteet saatavilla myös verkkokaupasta.

Katso kampanjatuotteita myyvät K-Marketit tuotteiden alapuolelta.

Seuraavat tuotteet saatavilla -30 % alennuksella:

LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D®

Vauhdikasta Monster Jam® -toimintaa!

Rakenna oma monsteriauto tämän LEGO® Technic Monster Jam Max-D® 42119 rakennussarjan parissa. Autossa on vetomoottori, jolla lapset voivat leikkiä Monster Jam -areenan uhkarohkeita temppuja yhdellä kiskaisulla. 2-in-1-leluautossa on oikeasta autosta tuttuja tehotoimintoja. Tutustu aitoihin kuvioihin ja väreihin, piikkeihin ja liikuteltavaan lippuun. 2-in-1-lelu takaa tuplasti huvia! Tämä tyylikäs Monster Jam -autolelu sisältää kaksi rakennushaastetta: Max-D-mallin rakentamisen jälkeen lapset voivat rakentaa osista mönkijän entistä vauhdikkaampiin seikkailuihin.

Plussa-kortilla 17,45 €/kpl (norm. 24,95 €)

LEGO® DUPLO® My First 10955 Eläinjuna

Pienille eläinten ystäville riittää puuhaa norsun, tiikerin, kirahvin ja pandan parissa. Lapset rakentavat, järjestävät vaunuja jonoon, lastaavat eläimiä kyytiin ja pois junasta ja päällekkäin. Samalla hienomotoriikka kehittyy ja lapset tutustuvat mielikuvitusleikkien taianomaiseen maailmaan. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten kirahvin heiluva kaula, lisäävät leikkisän oppimislelun tarjoamaa iloa. Rakennuskorteissa on mallien aidonkokoiset kuvat, joiden päälle lapset voivat asetella palikoita rakentaessaan. Lapset voivat myös yhdistää junan muihin pyörillä varustettuihin DUPLO-leluihin.

Plussa-kortilla 17,45 €/kpl (norm. 24,95 €)

LEGO My City 60291 Moderni omakotitalo

LEGO® City Omakotitalossa (60291) on olohuone, keittiö, harrastushuone, makuuhuone, kylpyhuone ja paljon vihreään asumiseen liittyvä ominaisuuksia, kuten aurinkopaneelit, auton latauspiste ja tyylikäs sähköauto. Lelusettiä voi laajentaa mukana olevilla tierakennuslevyillä omaksi kaupungiksi. Minihahmoperheen ja labradorinnoutajan hahmon kanssa mielikuvitusleikit jatkuvat tuntikausia. Mahtava rakennus- ja leikkielämys 5+ lapsille!

Plussa-kortilla 41,95 €/kpl (norm. 59,95 €)

LEGO City Great Vehicles 60284 Tietyötrukki

Tämä hauska lahja saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin! LEGO® City Tietyötrukissa (60284) on kallistuvalla kauhalla varustettu etukuormaaja, ja pakkaukseen kuuluvat myös kottikärryt, liikennekartioita, tietyömerkki ja lapio. LEGO Cityn tietyöläisten minihahmo ja rottahahmo innostavat tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin. Tämä 4+ rakennuslelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet ja aloituspalikan – osittain rakennetun alustan, josta rakentaminen on helppo aloittaa.

Plussa-kortilla 9,05 €/kpl (norm. 12,95 €)

LEGO® Friends 41439 Kissan trimmausauto

Innosta lapsia oppimaan rakennustaitoja ja hoitamaan eläimiä LEGO® Friends Kissan trimmausauton (41439) parissa. Yksinkertaisen setin parissa lapset voivat auttaa LEGO® Friends Emmaa ja Miaa noutamaan leluautollaan kissoja trimmattavaksi ja hemmoteltavaksi salonkiinsa.

Plussa-kortilla 9,05 €/kpl (norm. 12,95 €)

LEGO® Minecraft™ 21166 Hylätty kaivos

LEGO® Minecraft™ Hylätty kaivos (21166) tuo kaikille tutun Minecraft-klassikkopelin toimintaseikkailut todelliseen maailmaan. Lapset auttavat pelin päähahmoa louhimaan, rakentamaan ja tutkimaan ympäristöään sekä selviytymään erilaisten vihamielisten olentojen jatkuvista hyökkäyksistä.

Plussa-kortilla 17,45 €/kpl (norm. 24,95 €)