Keväisiin herkkuhetkiin - OBH Nordica

Keväisiin herkkuhetkiin - OBH Nordica

Rapeat vohvelit ja suussa sulavat grillatut voileivät kruunaavat keväisen herkkuhetken! OBH Nordican pienkoneilla onnistut. Löydät nyt keittiön pienkoneet K-Marketistasi edulliseen tarjoushintaan vain 19,95 euroa.

K-Market-logo-680x50

OBH Nordica -pienkoneita edullisesti K-Marketista

Pohjoismaiset OBH Nordica -tuotteet on suunniteltu vastamaan arjen tarpeita. Nyt saat kätevät OBH Nordica -pienkoneet K-Marketista mahtavan edulliseen tarjoushintaan vain 19,95 €/ kpl. Katso kampanjatuotteita myyvät kaupat täältä >>

Kampanja on voimassa: 1.4.-26.5.2019

  • OBH Nordica -vohvelirauta paistaa suloisia sydämenmuotoisia vohveleita. Vohveliraudassa on viisi eri lämpötilavaihtoehtoa ja 850 watin teho. Kätevä merkkivalo ilmoittaa, kun laite on valmis käytettäväksi. Vohveliraudan puhdistus on helppoa tarttumattoman pinnoitteen ansiosta.
  • OBH Nordica Turbo Mix 6766 -sähkövatkaimessa on 300 watin moottori, viisi nopeusasetusta ja turbotoiminto. Sen avulla esimerkiksi vaahdotetaan kermaa ja vaivataan taikina.
  • OBH Nordica Supermix 7698 -sauvasekoittimella hienonnat, sekoitat ja soseutat vaivattomasti! Laitteessa on kätevä turbonopeus, joka tekee ruoanlaitosta entistä nopeampaa. Laitteessa on irroitettava varsi ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun terän voi pestä astianpesukoneessa. Sauvasekoittimen teho on 400 wattia.
  • OBH Nordica Crispy 6882 -voileipägrillillä grillaat samanaikaisesti kaksi leipää. Voileipägrillissä on koverat levyt, jotta leipien täyte ei valuisi. Parilalevyt on vaivaton puhdistaa. Voileipägrillissä on 750 watin teho.

KM-OBH-Nordica-0419-promo-680x400

OBH Nordican laitteilla loihdit kevään herkut

OBH Nordican pienkoneet ovat jokaisen keittiön vakiovarusteita. Vohveliraudalla loihdit koko perheelle rapeat vohvelit ja voileipägrillillä puolestaan grillaat helposti suussa sulavat lämpimät voileivät. Sauvasekottimella ja sähkövatkaimella saat samettiset keitot, helpot kastikkeet ja kuohkeat vaahdot hetkessä!

K-Market-OBH-Nordica-pienkoneet

Kevään helpot kastikkeet ja keitot valmistuvat sauvasekoittimella