Unipussi

Unipussi

Finlaysonin unipussit ovat loistotuote kaikille aktiivisille kesäihmisille. Nappaa pussi kainaloon, levitä, nuku ja pese! Nyt saat unipussin K-Marketeista, matkasi varrelta, peräti 50 %:n alennuksella!

K-Market-logo-680x50

Kesäreissulle Otson unipussit ja pyyhkeet

Finlaysonin Otso-unipussit ja -pyyhkeet ovat jokaisen kesäreissaajan pelastus. Paitsi että unipussi on kaunis sana, se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno keksintö. Ajattele nyt: aluslakana, peitto ja tyynyliina samassa paketissa. Ota kainaloon, levitä, nuku ja pese.

Otso-pyyhkeeseen taas voit kääriytyvä vilvoittavan uintireissun päätteeksi ja yön pimetessä hyödyntää pyyhettä vaikka tyynyn asemasta unipussin täytteenä.

Otso on kuin visuaalinen satu, jota me aikuisetkin kaipaamme kaiken tämän arkisen kiireen keskellä. Siinä esiintyvät suomalainen satumetsä ja karhu marjastamassa, joka on yhdistelmänä samaan aikaan niin voimakasta ja herkkää.

Katso lista unipusseja myyvistä K-Marketeista ja hae oma unipussisi -50 % alennuksella! >>

KM Finlayson 0619 1440x550 verkkosivujen kuva

Otson löydät K-Marketista

Suloiset Otsot valtaavat K-Marketit koko kesäksi! Löydät nyt käytännölliset unipussi lähikaupastasi kahdessa ihastuttavassa värissä; petrooli-pinkki ja luumu-vihreä. Kampanjatuotteet ovat myynnissä valikoiduissa K-Marketeissa ympäri maan 31.7. asti

Unipussin koko on 90 x 250 cm, joten nukkumaan mahtuu niin pienempi kuin pidempikin kaveri. Pussissa on kiinniommeltu tyynyliina, jonka koko on 50 x 90 cm - ainoastaan tyynyn joutuu pakkaamaan mukaan. Pussin sivut on ommeltu kiinni ja se on toiselta sivulta auki, jotta pussiin pääsee mukavasti sujahtamaan. Unipussissa ei ole ikävän tuntuisia vetoketjuja ja sen materiaali on ihanaa 100 % puuvillaa. Unipussin peitto on mukavan ohut, joten se sopii erityisesti kesään. Pussin täyte on polyeteenivanua ja se sopii myös allergiaherkille. Unipussi on vesipestävä 60 asteessa.

Otso seikkailee myös kesän suloisimmissa pyyhkeissä. Otso-käsi -ja kylpypyyhkeitä on saatavilla sekä harmaana että vaaleanpunaisena. Käsipyyhkeiden koko on 50 x 70 cm ja kylpypyyhkeiden koko on 70 x 140 cm. Pyyhkeet on valmistettu puuvillasta. Täydellisiä vaikkapa mökille tai kesän retkille!

Kesän varusteet sujautetaan tietenkin Otso-kassiin! Satumaisen kauniin kangaskassin koko on 45 x 42 cm ja väritys on pirteä yhdistelmä pinkkiä ja petroolia. Kangaskassin saat nyt -30 % alennuksella!

Otso unipussit 34,45€ | kpl (norm. 68,90€)

Finlayson logo artikkeliin

KM Finlayson unipussit tuotekuvat 680x300

Otso kylpypyyhe 14,45€ | kpl (norm. 28,90€) & käsipyyhe 5,95€ | kpl (norm. 11,90€)

Finlayson logo artikkeliin

K-Market Finlayson otso kylpypyyhkeet

Otso-kangaskassi 11,13€ | kpl (norm. 15,90€)

Finlayson logo artikkeliin

K-Market Finlayson otso kangaskassi

Tyylikkäät Raita-pyyhkeet

Kietoudu saunareissun tai kylpyhetken jälkeen ihanan isoon kylpypyyhkeeseen! Tyylikkäät ja klassiset Raita-pyyhket ovat varma valinta myös lahjaksi tai mökkituliaiseksi. Käsipyyhkeiden koko on 50 x 70 cm ja kylpypyyhkeen koko on 90 x 180 cm. Pyyhkeet on valmistettu 100 % puuvillasta ja ne voi pestä 60 asteessa. Myös raita-pyyhkeet nyt huikeaan etuhintaan -50 % K-Marketeista.

Raita kylpypyyhe 17,45€ | kpl (norm. 34,90€) & Raita käsipyyhe 5,95€ | kpl (norm. 11,90€)

Finlayson logo artikkeliin

K-Market Finlayson raita pyyhkeet

Katso lista kampanjatuotteita myyvistä K-Marketeista >>