K-Market
Uudenlaista tunturikumppanuutta

Uudenlaista tunturikumppanuutta

Hiihtolomalla Lapin kauniissa lumimaisemissa? K-Marketit palvelevat laskettelukansaa suurella sydämellä myös Rukalla ja Pyhällä.

K-Market-logo-680x50

Nyt voit bongata rakkaan oman kylän kauppasi myös hiihtolomalla Rukalla ja Pyhällä! K-Market on kaudella 2019–20 Rukan Rinnehuvien ja Pyhän Rinneseikkailujen virallinen yhteistyökumppani ja mukana päivittäisissä rinneohjelmissa koko kauden ajan. Rinne-elämystä tarjoaa mm. taidereitti, joka on rakennettu Pyhä tunturin huipulle. Puolestaan Rukalla supersuosittua Family Park:ia on uudistettu katetulla taikamattohissillä.

K-Market Rukankylä palvelee asiakkaita päivittäin ja löydätkin parhaimmat rinne-eväät helposti omalta kylältä. Jos pakkanen ja vauhdikkaat talvileikit ovat sammuttaneet puhelimesi, toimii kaupassa myös matkapuhelinten latauspiste. Rukankylän lisäksi saman nimisessä hotellissa toimii K-Market Rukavalley, joka palvelee laskettelijoiden iloksi laskettelukauden ajan 14.2. alkaen.

Pyhällä laskijoita palvelee K-Market Pyhäntähti, joka on avoinna joka päivä. Kaupalta pystyt lähettämään postia, ostamaan reseptivapaita lääkkeitä ja taloustavaroita sekä tietenkin ostamaan purtavaa rinteeseen ja illaksi kotiin.

Rukapyhä fiiliskuva

Tapahtumat Rukalla ja Pyhällä

K-Ympäristöpatrol

Uusi vastuullisuusteemaan keskittyvä ohjelma, jossa on kaksi aktiviteettia:

  • Roskien keräys tunturissa hiihtokoulun ohjaamana. Roskista kootaan ympäristötaideteos, johon kauden aikana kerätyt roskat kertyvät.
  • Ohjattu ympäristörastitehtävä. Ryhmä kiertää tunturissa rastipisteitä, joissa jokaisella rastilla on oma aihe. Opi vastuullisuuteen liittyviä taitoja hauskalla tavalla!

K-Kaakaopatrol

K-Marketin lähettiläs jakaa Rukan ja Pyhän rinteillä kaakaota hiihtolomien ja pääsiäisen aikana. Kaakaot tarjoillaan biohajoavista mukeista!

kaakaopatrol fiilis valmis

K-Marketin suuri suklaamunajahti pääsiäisenä

Suomen suurin pääsiäismunajahti!

  • Rukalla suklaamunat löytyvät rasteilta, joilta löytyvät vihjeet pääsiäismunapisteiden sijainnista eri puolilla tunturia
  • Pyhällä etsitään suklaamunia eri puolilla tunturia hiihtokoulun ohjaamana.

Lisätietoa Rukan ja Pyhän laskettelukauden tapahtumista täällä.