K-Market
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Vallila - Elinvoimaa luonnosta

Vallila - Elinvoimaa luonnosta

Kerää ostoksistasi leimoja ja osta Vallilan kodintekstiilejä edullisesti puoleen hintaan! Tutustu myös upeisiin Laululintu-tekstiileihin, joita voit ostaa tarjoushintaan ilman leimoja.

K-Market-logo-680x50

Kerää elinvoimaa luonnosta

Tuo kevät kotiisi Vallilan kauniilla ja laadukkailla kodintekstiileillä! Kun keräät ostoksistasi leimoja, saat upeat pussilakanasetit edulliseen etuhintaan. Saat leiman keräilypassiisi jokaisesta 10 euron arvoisesta ostoksesta (Huom! Ei koske Veikkauksen, Matkahuollon tai muiden lähipalveluiden tai nikotiinivalmisteiden ostoksia). Kun käytät oston yhteydessä Plussa-korttia saat leimat tuplana!

Tiesithän, että keräilypassi löytyy kätevästi myös K-Ruoka-sovelluksestasi? Lue lisää >>

Keräily on voimassa 4.3.-23.6.2019 näissä K-Marketeissa >>

km vallila promo 680x300 kerailyetu

Ihastu Vallilan tekstiileihin - saatavilla yksinoikeudella K-Marketeista

Keräilykampanjassa on mukana kolme uutta ja uniikkia Vallila-designia. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Hiljaisuus Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikan Hiljaisuus-kuosi henkii nimensä mukaisesti seesteisyyttä ja hiljaisuutta. Rauhoittavassa rantamaisemassa näkyy kevyessä tuulenvireessä vienosti kallistuneita kaisloja ja taka-alalla kohoava tiheä metsä. Kuulas rantanäkymä puhdistaa sielua ja mieltä. Kuosin kauniilla sävyillä – roosalla, valkoisella, harmaalla ja beigellä – on niin ikään tyynnyttävä vaikutus katsojaan ja luontoa vaalivaan sisustajaan. Hiljaisuus-kuosi sopii oivallisesti makuuhuoneen sisustukseen: Hiljaisuus-pussilakana johdattelee pehmeästi levon ja unen valtakuntaan.

Pihapuut Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoen Pihapuut-pussilakanassa komeilee kaksi pitkää koivunrunkoa ja ihanan vaaleanvihreä lehvästö, jonka välistä auringonvalo siivilöityy upealla tavalla. Pihapuut-kuosissa yhdistyvät rakkaus, raikkaus, tuttuus ja kauneus. Pihapuut-kuosi esiintyy pehmeässä pussilakanassa ja tuon pehmeyden syliin sukeltaessaan voi kuvitella itsensä loikoilemaan pihamaalle jättimäisen puun katveeseen, ihanaan, lämpimään ja turvalliseen paikkaan. Pihapuut-kuosin taltioiman näkymän haluaa tallentaa syvälle sydämeensä tuomaan iloa ja lämpöisiä ajatuksia

Laululintu Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoen Laululintu on upea, runsas ja vangitseva kuosiluomus. Suunnittelija Tanjan tyyli on koristeellista ja kiehtovan yksityiskohtaista, ja Laululintu on tästä taidokkaan kaunis esimerkki. Kuosissa ihastuttavat näyttävät kukat, mielikuvitukselliset kukinnot ja kiemuraiset lehdet. Lehtien lomassa voi nähdä sorjien laululintujen ojentelevan siipiään ja kaulaansa. Laululintu-pussilakanoihin pujahtaminen on hieman kuin menisi suloisille unille kutsuvaan puutarhaan tai keskelle kukoistavaa kukkaketoa. Laululintu-kuosin värityksessä yhdistyvät elinvoimainen lime, raikas turkoosi sekä valkoinen, harmaa ja musta. Kuosi esiintyy pussilakanoiden lisäksi kylpyhuonetekstiileissä, pehmeissä froteepyyhkeissä.

Tarjous sinulle - Laululintu-torkkupeitto ja -pyyhkeet -40 %

Voit ostaa Laululintu-pyyhkeet ja -torkkupeiton tarjoushintaan ilman keräilyleimoja. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tuotteita on saatavina rajoitettu erä!

km vallila 0319 promo 680x250 osta heti

Keräily on voimassa 4.3.-23.6.2019 näissä K-Marketeissa >>