K palvelee
K palvelee

K palvelee

Katso palvelumme arjen helpottamiseen, viihteeseen ja lahjaksi!

Tutustu tapoihin, joilla K palvelee sinua! Kehitämme jatkuvalla syötöllä uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita paketti- ja lippupalveluista lahjapalveluihin, mobiilipalveluihin ja pelaamiseen.

Posti- ja pakettipalvelut

postipalvelut fiilis kuvitus2

Paketti- ja postipalveluita löytyy noin 800 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon ja Schenkerin noutopisteitä, Postin, DHL:n ja Smartmilen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Raha ja maksaminen

raha ja maksaminen fiilis kuvitus

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla. K-ruokakakaupoissa sinulla on myös mahdollisuus maksaa Mobile Paylla tai Apple Pay:lla.

Mobiilipalvelut

mobiilipalvelut kuvitus2

Osta ja lataa Saunalahti tai DNA prepaid-liittymä helposti kassalla kauppareissun yhteydessä. Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille. Valikoiduista kaupoista löydät myös Telian shop-in-shop pisteen, jossa voit hoitaa puhelin- ja liittymäasiat kuntoon.

Pelaaminen

pelaaminen kuvitus veikkaus fiilis

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Lahjapalvelut

lahjapalvelut kuvitus2

K-Citymarketin, K-Supermarketin, K-Marketin sekä Neste K -asemien valikoimissa on nyt runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Elämys- ja lippupalvelut

elamyspalvelut fiilis kuvitus

Osta liput tapahtumiin Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta valikoiduista kaupoistamme. Finnkinon leffalippuja voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista (poislukien Ahvenanmaa). Kesäkaudella saat hankkittua Plussa-kortilla valikoiduista K-kaupoista myös Särkänniemen rannekkeet edullisemmin.

Ruoan verkkokauppa

verkkokauppapalvelu fiilis kuvitus

Helpompi arki K-Ruoka-verkkokaupan ansiosta! Tee ruokaostokset verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi. K-Ruoka-verkkokaupat palvelevat useissa kauppiaiden vetämissä K-kaupoissa ympäri Suomen. Osa näistä kaupoista tarjoaa ruokaostosten kotiinkuljeuspalvelua sekä osa vapauttaa aikaasi Tilaa ja nouda -palvelun avulla.

Sähköautojen lataus

k-palvee-auton-lataus

Auto laturiin ja ostoksille! K-kauppojen nykyistä latausverkostoa laajennetaan ja vuoden 2019 lopussa auton voikin ladata jo yli 70:n K-kaupan yhteydessä.

Pesupalvelut

Logo pesupalvelut

Puhtaalla autolla kelpaa jatkaa matkaa. Voit pesettää autosi muun asioinnin yhteydessä, meiltä löydät siihen monipuoliset pesupalvelut.

Nestekaasuautomaatti

nestekaasu k palvelee

AGAn nestekaasuautomaatista voi ostaa joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Kaasupulloja myydään myös kaikilla Neste K -asemilla ympäri Suomen. Neste K -asemilla on myynnissä kolmen eri kokoluokan kaasupulloja: 2 kg, 5 kg ja 10 kg. Voit myös tuoda tyhjän kaasupullon asemalle, jonka vaihdamme uuteen korvausta vastaan.

HSL ja matkalippupalvelut

Hsl k palvelee

HSL eli Helsingin seudun liikenteen matkakortin voit ostaa ja ladata helposti kassalla valikoiduissa K-ruokakaupoissa. Matkakortin lataamisen lisäksi kaupoissa voi ostaa uudelleen ladattavia matkakortteja, kerta- tai vuorokausilippuja.

Verkkokaupan toimitusalueet ja kaupat kartalla