Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K palvelee

K palvelee

Katso palvelumme arjen helpottamiseen, viihteeseen ja lahjaksi!

Tutustu tapoihin, joilla K palvelee sinua! Kehitämme jatkuvalla syötöllä uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita paketti- ja lippupalveluista lahjapalveluihin, mobiilipalveluihin ja pelaamiseen.

Posti- ja pakettipalvelut

postipalvelut fiilis kuvitus2

Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon ja Schenkerin noutopisteitä, Postin ja Smartmilen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Raha ja maksaminen

raha ja maksaminen fiilis kuvitus

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla. K-ruokakakaupoissa sinulla on myös mahdollisuus maksaa Mobile Paylla tai Apple Pay:lla.

Mobiilipalvelut

mobiilipalvelut kuvitus2

Osta ja lataa Saunalahti tai DNA prepaid-liittymä helposti kassalla kauppareissun yhteydessä. Meillä voit myös ladata Telian Prepaid -liittymiin saldoa tai paketteja. Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille. Valikoiduista kaupoista löydät myös Telian shop-in-shop pisteen, jossa voit hoitaa puhelin- ja liittymäasiat kuntoon.

Pelaaminen

pelaaminen kuvitus veikkaus fiilis 2020

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia.

Lahjapalvelut

lahjapalvelut kuvitus2

K-Citymarketin, K-Supermarketin, K-Marketin sekä Neste K -asemien valikoimissa on nyt runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Elämys- ja lippupalvelut

elamyspalvelut fiilis kuvitus

Osta liput tapahtumiin Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta valikoiduista kaupoistamme. Finnkinon leffalippuja voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista (poislukien Ahvenanmaa).

Ruoan verkkokauppa

verkkokauppapalvelu fiilis kuvitus

Helpompi arki K-Ruoka-verkkokaupan ansiosta! Tee ruokaostokset verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi. K-Ruoka-verkkokaupat palvelevat useissa kauppiaiden vetämissä K-kaupoissa ympäri Suomen. Osa näistä kaupoista tarjoaa ruokaostosten kotiinkuljeuspalvelua sekä osa vapauttaa aikaasi Tilaa ja nouda -palvelun avulla.

Sähköautojen lataus

k-palvee-auton-lataus

Auto laturiin ja ostoksille! K-kauppojen nykyistä latausverkostoa laajennetaan ja vuoden 2019 lopussa auton voikin ladata jo yli 70:n K-kaupan yhteydessä.

Pesupalvelut

Logo pesupalvelut

Puhtaalla autolla kelpaa jatkaa matkaa. Voit pesettää autosi muun asioinnin yhteydessä, meiltä löydät siihen monipuoliset pesupalvelut.

Nestekaasuautomaatti

nestekaasu k palvelee

AGAn nestekaasuautomaatista voi ostaa joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Kaasupulloja myydään myös kaikilla Neste K -asemilla ympäri Suomen. Neste K -asemilla on myynnissä kolmen eri kokoluokan kaasupulloja: 2 kg, 5 kg ja 10 kg. Voit myös tuoda tyhjän kaasupullon asemalle, jonka vaihdamme uuteen korvausta vastaan.

HSL ja matkalippupalvelut

Hsl k palvelee

HSL eli Helsingin seudun liikenteen lipunmyynti on päättynyt K-ruokakaupoissa 31.5.2022. Lippuja voi ostaa kätevästi puhelimeen ladattavalla HSL-sovelluksella, netistä HSL-korttipalvelusta sekä lippuautomaateista.

Lähimmän ja parhaiten sopivan HSL:n lippujen ostopaikan voi katsoa HSL.n verkkosivuilta.

Verkkokaupan toimitusalueet ja kaupat kartalla