K palvelee

K palvelee

Katso palvelumme arjen helpottamiseen, viihteeseen ja lahjaksi!

Tutustu tapoihin, joilla K palvelee sinua! Kehitämme jatkuvalla syötöllä uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita paketti- ja lippupalveluista lahjapalveluihin, mobiilipalveluihin ja pelaamiseen.

Posti- ja pakettipalvelut

postipalvelut fiilis kuvitus2

Paketti- ja postipalveluita löytyy noin 800 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon ja Schenkerin noutopisteitä, Postin, DHL:n ja Smartmilen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Posti- ja pakettipalvelut>>

Raha ja maksaminen

raha ja maksaminen fiilis kuvitus

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla. K-ruokakakaupoissa sinulla on myös mahdollisuus maksaa Apple Pay:lla.

Osta ja Nosta -palvelu>>
Apple Pay>>

Mobiilipalvelut

mobiilipalvelut kuvitus2

Osta ja lataa Saunalahti tai DNA prepaid-liittymä helposti kassalla kauppareissun yhteydessä. Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille. Valikoiduista kaupoista löydät myös Telian shop-in-shop pisteen, jossa voit hoitaa puhelin- ja liittymäasiat kuntoon.

Saunalahti Prepaid>>
DNA Prepaid>>

Pelaaminen

pelaaminen kuvitus veikkaus fiilis

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Veikkaus>>

Lahjapalvelut

lahjapalvelut kuvitus2

K-Citymarketin, K-Supermarketin, K-Marketin sekä Neste K -asemien valikoimissa on nyt runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Lahjakortit>>
K-lahjakortti>>
Brändilahjakortit>>
Elämyslahjakortit, Gift4You>>

Elämys- ja lippupalvelut

elamyspalvelut fiilis kuvitus

Osta liput tapahtumiin Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta valikoiduista kaupoistamme. Osasta kauppojamme löydät myös HSL:n ja Fölin palvelut matkakorttien lataamiseen. Finnkinon leffalippuja voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista (poislukien Ahvenanmaa). Kesäkaudella saat hankkittua Plussa-kortilla valikoiduista K-kaupoista myös Särkänniemen rannekkeet edullisemmin.

Finnkinon leffaliput>>
Särkänniemen rannekkeet>>

Ruoan verkkokauppa

verkkokauppapalvelu fiilis kuvitus

Helpompi arki K-Ruoka-verkkokaupan ansiosta! Tee ruokaostokset verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi. K-Ruoka-verkkokaupat palvelevat useissa kauppiaiden vetämissä K-kaupoissa ympäri Suomen. Osa näistä kaupoista tarjoaa ruokaostosten kotiinkuljeuspalvelua sekä osa vapauttaa aikaasi Tilaa ja nouda -palvelun avulla.

Siirry verkkokauppaan>>
Kotiinkuljetuskaupat>>
Tilaa ja nouda -kaupat>>
Lue ohjeet tilaamiseen>>

Sähköautojen lataus

k-palvee-auton-lataus

Auto laturiin ja ostoksille! K-kauppojen nykyistä latausverkostoa laajennetaan ja vuoden 2019 lopussa auton voikin ladata jo yli 70:n K-kaupan yhteydessä.

K-lataus>>

Pesupalvelut

Logo pesupalvelut

Puhtaalla autolla kelpaa jatkaa matkaa. Voit pesettää autosi muun asioinnin yhteydessä, meiltä löydät siihen monipuoliset pesupalvelut.

Autopesulat K-Citymarkettien yhteydessä>>
Quick Wash -pesuasemat Neste K -asemilla>>