Koon Keittiö

Koon Keittiö

Päivitetty 10.8.2023

Uusia makuja matkan varrelle! Koon Keittiöstä löytyvät herkulliset ruoka-annokset jokaiselle päivälle ja matkalle.

Uusien annosten taktiikalla

Saisiko olla tyytyväinen mieli ja täysi vatsa? Koon Keittiössä panostetaan raaka-aineiden laatuun, kotimaisuuteen sekä herkulliseen makuun. Kokkien käsissä syntyvät maukkaat annokset tarjoavat vaihtoehtoja monenlaiseen nälkään, aina raikkaista salaateista perinteiseen lihapulliin ja lohikeittoon sekä muhkeisiin burgereihin saakka.

Tiesitkö? Kaikissa Koon Keittiöissä tarjoillaan myös joka päivä tuoretta, maukasta ja laadukasta kotiruokalounasta! Lisätietoa lounasvalikoimasta löydät Neste K -asemien asemakohtaisilta sivuilta.

KoonKeittio-logo_680

Koon Keittiön monipuolinen ruokalista

Alapuolelta löydät Koon Keittiön ruoka-annokset, joita löytyy ravintoloistamme. Uutuusannoksia löydät useimmista ravintoloista, ja alla olevien lisäksi tarjolla on myös maistuvia asemakohtaisia ruoka-annoksia! Kaikkien annosten raaka-aineissa ja valmistamisessa on panostettu kotimaisuuteen, laatuun sekä makuun. Kaikissa a la carte -annoksissa käytämme vain kotimaista lihaa.

NesteK_lihat_680

Uutuus_script_680 Koon Häränpihvi BBQ-kastikkeella (L, G)

Naudan ulkofileepihvi (150 g) ja maukasta savunmakuista luumutomaatti-bbqkastiketta, paahdettua valkosipulimajoneesia, grillattua tomaattia ja friteerattua varsiparsakaalia. Valitse mieleisesi lisäke listalta.

Uutuus_script_680 Koon Kana mangorajakastikkeella (L)

Rapeaksi friteerattuja kanafileitä mangorajakastikkeella (currylla maustettu mango-jogurttikastike), grillattua tomaattia ja friteerattua varsiparsakaalia. Valitse mieleisesi lisäke listalta.

NesteK_hampurilaiset_680

Koon Hampurilainen ranskalaisilla

Mehevä naudan täyslihapihvi (120 g), cheddarjuustoa, tomaattia, suolakurkkua, salaattia, ketsuppia ja sinappia muhkean briossisämpylän välissä sekä ranskalaisia.

Koon Iso Hampurilainen ranskalaisilla

Kaksi mehevää naudan täyslihapihviä (á 120 g), cheddarjuustoa, tomaattia, suolakurkkua, salaattia, ketsuppia ja sinappia muhkean briossisämpylän välissä sekä ranskalaisia.

NesteK_wienerleike+lihapullat_680

Koon Lihapullat ja perunamuusi (L)

Kolme muhkeaa lihapullaa (á 60 g) kermaisessa kastikkeessa sekä perunamuusia, suolakurkkua, punajuurta ja puolukoita.

Koon Wienerleike (L)

Leivitettyä porsaanulkofileetä (150 g) sekä anjovisvoita ja sitruunaa. Valitse mieleisesi lisäke listalta.

Tervetuloa paremman pysähdyksen herkuttelulle!

Katso Koon Keittiön sijainnit
Löydät Koon Keittiön näiltä Neste K -asemilta: