K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
HSL:n lippujen myynti K-ryhmän kaupoissa päättyy 31.5.

HSL:n lippujen myynti K-ryhmän kaupoissa päättyy 31.5.

HSL:n lippuja ei voi enää kesäkuun alusta 2022 alkaen ostaa K-ryhmän kaupoista. HSL:n lippuja voi edelleen ostaa mm. R-kioskeista ja S-ryhmän kaupoista sekä kuntien infopisteistä. Lisäksi lippuja voi ostaa kätevästi puhelimeen ladattavalla HSL-sovelluksella, netistä HSL-korttipalvelusta sekä lippuautomaateista.

Lähimmän ja parhaiten sopivan HSL:n lippujen ostopaikan voi katsoa HSL.n verkkosivuilta.

K-palvelee HSL kuvitus 680x450 Myyntipisteet sekä tarkempia tuotetietoja kauppojen myymistä HSL-lipputuotteista löydät alta.

Palveluhinnasto K-ruokakaupoissa

Palvelupalkkiot HSL tuotteista kaupoissamme enintään

LipputuotePalvelupalkkio
__Kausiliput __
aikuiset+ 2,00 €
lapset (ml. ale-ryhmät)+ 1,00 €
Kertakortit (ml. vrk-liput ja matkakortit)
aikuiset+ 0,50 €
lapset+ 0,50 €
__Arvonlataus __
aikuiset+ 1,00 €
lapset+ 1,00 €

HSL matkakortti

Hsl matkakortti kopio

HSL:llä on käytössä oma matkakortti, jota käytetään HSL-alueen joukkoliikennevälineissä. K-ruokakaupassa voi ostaa haltijakohtaisia HSL-kortteja tai ladata olemassa olevaa korttia. HSL-kortille voi ladata kausilipun (kesto 14-366 vuorokautta) tai arvoa (5-400€), jolla ostetaan kertalippuja HSL kortinlukijalla suoraan liikennevälineissä tai metron rullaportaiden yläpäässä. Kaupassa voi käyttää lataamiseen myös työmatkaseteleitä ja HSL-lahjakortteja.

Kertalippu

kertalippu hsl

Kaupasta voi ostaa kertalippuja ennakkoon. Ne oikeuttavat yhteen matkaan HSL-alueen joukkoliikenteessä valitulla vyöhykkeellä (A-D). Lipun voimassaolo alkaa ensimmäisen matkan alussa, kun näytät sitä kortinlukijalle liikennevälineessä tai metron rullaportaiden yläpäässä. Lippu pitää käyttää kahden vuoden kuluessa ostamisesta.

Vuorokausilippu

vuorokausilippu kuvitus

Vuorokausilipulla voi matkustaa HSL alueella 1-7 vuorokauden ajan. Lipun voi ostaa valmiiksi kaupasta. Matkustamiseen oikeuttava vyöhyke (A-D) ja voimassaoloaika ostohetkellä. Lipun voimassaolo alkaa ensimmäisen matkan alussa, kun näytät sitä kortinlukijalle liikennevälineessä tai metron rullaportaiden yläpäässä. Lippu pitää käyttää kahden vuoden kuluessa ostamisesta.

Vastuullisuus on K-ryhmän strateginen valinta ja jokapäiväistä työtä

Yhteistyö HSL:n kanssa edistää vastuullisuutta ja kestävää kehitystä. HSL:n tavoitteena on kestävä ja päästötön liikenne. Sähköllä kulkevien joukkoliikennevälineiden määrä on kasvussa ja verkosto ulottuu yhä laajemmalle alueelle. Liikennevälineissä hyödynnettävää sähköä tuotetaan kestävästi. Laaja lipunmyyntiverkosto helpottaa asiakkaiden arkea ja vähentää liikkumisesta aiheutuvia päästöjä. K-ryhmä ja HSL ovat merkittäviä työllistäjiä. Kestävä talous on tärkeä yhteiskunnallinen vastuu.

Myyntipisteet – katso lähin myyjäsi kartalta!