K-Plussa
Neste K –asemilta saat Plussaa kaikista ostoksistasi!

Neste K –asemilta saat Plussaa kaikista ostoksistasi!

Tiesithän, että myös Neste K –asemilla saat Plussaa ostoksistasi. Plussapisteitä kerrytät ostamalla mitä vain Neste K –asemilla myytäviä tuotteita!

Asioimalla Neste K –asemilla saat Plussaa! Plussapisteitä kerryttää kaikki valikoimassa olevat tuotteet ja palvelut: Neste-bensiini ja -dieseltuotteet, Quick Wash pesuohjelmat- ja tuotteet, Koon keittiön ja kahvilan ruokatuotteet sekä kaikki asemien ruokakauppojen tuotteet. Myös osalla Neste K –asemilla olevissa ravintolayhteistyökumppaniemme Subwayn, Burger Kingin ja Kotipizzan ravintoloissa ostoksia tekemällä kerrytät Plussapisteitä.

Plussa-kortin hankkiminen kannattaa!!

Plussa-asiakkaana saat ostoksistasi pisteitä, joita voit käyttää Plussa-rahan muodossa maksaessasi ostoksiasi kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Kortillasi lunastat myös kaikki Plussa-tarjoukset ja -edut.

Plussa-kortit kannattaa hankkia kaikille 6 vuotta täyttäneille perheenjäsenille, jolloin Plussa-rahaa kertyy koko porukan voimin. Ostokset keskittämällä K-ryhmään saat Pirkka-lehden postitse ja K-ryhmän Parhaana asiakkaana vielä enemmän ainutlaatuisia etuja.

Kortin hankkimisen jälkeen voit ladata K-Ruoka-sovelluksen. Sovelluksesta näet omiin ostoihisi perustuvat henkilökohtaiset etusi ja Plussa-rahasi määrän. Sovelluksesta näet myös omat ainulaatuiset etusi ja ajankohtaiset Plussa-tarjoukset.

Hanki oma Plussa-korttisi jo tänään ja tule ostoksille Neste K –asemille paremman pysähdyksen taktiikalla! PLUSSALOGO2